Nikad ovako !

Sto " nas " seljak moze da smisli ne moze niko . . .

Ovaj prilog sam gledao kada je objavljen na Youtube. Strasno kakav smo narod postali, nama neprijatelj nije ni potreban sami cemo sebe unistiti. Mada nama je sve dozvoljeno mi smo "Boziji narod" kako neki kazu.

Ovaj prilog sam gledao kada je objavljen na Youtube. Strasno kakav smo narod postali, nama neprijatelj nije ni potreban sami cemo sebe unistiti. Mada nama je sve dozvoljeno mi smo "Boziji narod" kako neki kazu.

Kako vreme prolazi , sve mi se vise cini da ti neprijatelji nisu dzabe potezali sva sredstva da se rese nas kao najblizih suseda . . .

Nekako mi zapelo za oko prezime Davidović. Ako je to onaj naš član postavio kod njega je onda baš gadno okruženje. Bilo je i paljevine, krađe, sitnih čarki i velikih prijetnji, podmitljive policije i čega sve ne.

Познаник ми је причао да су једне године на зобнатици овако успели да разлупају машинску радионицу.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Koji uslovi su potrebni da bi se desila eksplozija (kiseonik, varnica i da li jos nesto)? Pitam jer i mi koristimo AN.

Dok se u Azotari Pancevo proizvodio amonium nitrat za vojsku(za eksploziv)vozacima su cak i upaljace oduzimali.Ceo utovar su nadgledali vatrogasci jer je jako zapaljiv.

Opet paljevina !!!!
Ova tabla strnjike je već 2 put paljena i gašena ove godine, evo neko je upalio i po treći put !!!!
2 vatrogasna vozila gase već 3 sata !!!
Plus par traktora s atomizerima i cisternama !!!!
Slikao sam iz bašte, ali slika ne mož' tako verno da odslika i zvuk i utisak koji ovo ostavlja na razumna čoveka koji shvata koliko ovakva nekontrolisana vatra može da napravi problem....

Па зна ли се чија је њива? Писао сам у некој теми ухватили су човека који је из освете бушио гуме једном тајфуну. Преко мобилног телефона. Само добра воља и јака веза.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Njiva je Barišića iz Pazove....
"Nova budućnost" Žarkovac...
Prijavili radnici iz plantaže borovnica "Modesty fruits" gore iznad ove table strnjišta...
Protivgradni sistem je bio ozbiljno ugrožen...
A tek godinu dana stoji....
Danas plantaža puna radnika, ručno se čupa korov iz saksija...
U njima su borovnice....Primetili dim, došli da vide o čemu se radi, i počeli da gase, ali bezuspešno....
Zvali vatrogasce iz Rume, ovi poslali jedno vozilo, i ništa....
E, kad je stiglo pojačanje u vidu još jednog vatrogasnog vozila-cisterne, onda su nekako uspeli da ugase....
Oko 13 su lokalizovali a do 14 potpuno ugasili....
Pojavila se vatrena pijavica, kao mini tornado i za 1 minut raspalila vatru neverovatno....

Danas ja i brat bili do njive gde je bila psenica.Jedan majmun je probao da nam upali slamu.

Bilo mokro samo jedan krug izgoreo.Vec je jednom upalio pola brda i pobego.Da sam ga zateko bio bi sutiran u glavurdu buljavu.Tako su mi i vinograd zapalili.

Nazad
Vrh