Nikad ovako !

pa da ste videli deo puta od novog žednika ka auto putu ,pa to je katastrofa,sad su ga malo okrpili,a deo puta ka utrinama ma haos,a ovaj put je bogu iza tregera,poslednje mesto u opštini b topola a još srpsko Srednji Salaš.

Galicije nije baš tako strašna ta deonica puta.Išao sam prošle nedelje u tom pravcu i mogu ti reći da ima dosta, dosta gorih puteva od tog.

Верујем ја да има горих путева, само сам констатовао да су уместо оправке путева по селима могли да ураде бар 2км тог пута од надвожњака ка Чалми...ту је најгори део пута...а и пар кратера који су се отворили ове зиме никако да закрпе...

Skoro sam isao u Kupusinu traktorom. Tamo jos ima turske kaldrme uveliko. Vozis 2BH fergusona na leru inace ispadas iz kabine, a zacin C sto se i ta kaldrma pocela rasklimavati pa ima rupcaga i onda veleslalom. Sirina puta 2m jedna traka, kad naidje autobus/kamion pomeris se na travu da se ne ocesete.

Ono kad ti nestane semena u sejalici a ti razmisljas o pevaljki iz kafane od prosle noci. :ROFLMAO::ROFLMAO:

100090620_581163126114356_8310918801893883904_n.jpg

Sreca pa je cose od jegne njive,pa me mrzelo da presejavam. :)

Корса стоји како треба, а ауто десно (бг табле) се углавио на паркинг између.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Kad se setim kako sam ja par puta resio takve situacije sa mojom Corsom B pogotovo kod ovih skupljih limuzina. :haha: Limari su trljali ruke.

Astru sam prvu godinu cuvao da se vrata ne ogule, sada kada imam ovakvu situaciju raspizdim vrata u susedni auto i udjem a ko me poznaje zna da mi treba prilicno mesta :ROFLMAO:

Tu se očito radi o nedostatku prometne, a vrlo vjerojatno i opće kulture. Pretpostavljam da je i auto desno od većeg, koji se ne vidi na slici bio parkiran tako da svi tri imaju prednje krajeve na jednoj strani. Da se taj veći parkirao tako da mu je prednji kraj na drugoj strani, mogao ga je bez problema parkirati tako da desna vrata njegovog budu na istoj udaljenosti od desnih vratiju susjednog. Uz malo prometne kulture i uključivanja mozga prije parkiranja, svi bi mogli bez problema ulaziti u svoje aute na jednakom prostoru.

Ovo je u Bg-u redovna situacija..
Баш сам то 'тео да напишем.

Е бре људи, нисте ви видели шта се по Београду рачуна у регуларно паркирање, на које се нико и не осврће. Док нисам и сам био приморан да се из дана у да "утискујем" на паркинг места, и мени је сцена са Сапатникове фотке била скандалозна.

Tu se očito radi o nedostatku prometne, a vrlo vjerojatno i opće kulture. Pretpostavljam da je i auto desno od većeg, koji se ne vidi na slici bio parkiran tako da svi tri imaju prednje krajeve na jednoj strani. Da se taj veći parkirao tako da mu je prednji kraj na drugoj strani, mogao ga je bez problema parkirati tako da desna vrata njegovog budu na istoj udaljenosti od desnih vratiju susjednog. Uz malo prometne kulture i uključivanja mozga prije parkiranja, svi bi mogli bez problema ulaziti u svoje aute na jednakom prostoru.
Sve je tako, ali kako je opste rasulo sistema, ljude bas briga. Da se srednji od tri auta parkira kontra svi bi mogli uci.

Фалио је један пајсер или дизалица од југа. Колегиница је возила. Није проблем нек паркирају и на кров ако хоће само нек оставе места за оног поред. Ово је ништа друго него бахатост и већи сам јачи сам.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nazad
Vrh