savopunck
Banned
pa da ste videli deo puta od novog žednika ka auto putu ,pa to je katastrofa,sad su ga malo okrpili,a deo puta ka utrinama ma haos,a ovaj put je bogu iza tregera,poslednje mesto u opštini b topola a još srpsko Srednji Salaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja opalim 5-6 puta jer mi se cini da vrata nesto skripe i ne zatvaraju kako treba,pa ih probam nekoliko puta.Astru sam prvu godinu cuvao da se vrata ne ogule, sada kada imam ovakvu situaciju raspizdim vrata u susedni auto i udjem a ko me poznaje zna da mi treba prilicno mesta
Баш сам то 'тео да напишем.Ovo je u Bg-u redovna situacija..
Sve je tako, ali kako je opste rasulo sistema, ljude bas briga. Da se srednji od tri auta parkira kontra svi bi mogli uci.Tu se očito radi o nedostatku prometne, a vrlo vjerojatno i opće kulture. Pretpostavljam da je i auto desno od većeg, koji se ne vidi na slici bio parkiran tako da svi tri imaju prednje krajeve na jednoj strani. Da se taj veći parkirao tako da mu je prednji kraj na drugoj strani, mogao ga je bez problema parkirati tako da desna vrata njegovog budu na istoj udaljenosti od desnih vratiju susjednog. Uz malo prometne kulture i uključivanja mozga prije parkiranja, svi bi mogli bez problema ulaziti u svoje aute na jednakom prostoru.