Ovo je baš za ovu rubriku...
Današnje "veselje" kod mene u komšiluku...
Malo mu zemlje pa počeo i put da ore...
Već treća godina tako, prošle sam otišao na kuću i rekao da tako više ne radi jer će biti problema...
I eto ga...
Barem da je njegova bašta, nego komšijina, ovaj mu uslužno orao, pa valjda da komšija ne zameri, a komšija na poslu, pa kada se vrati s posla, da se divi remek delu ovog "zemljostrugara"......
Ćutao sam i kipio od besa i gledao mamlaza sve dok mi nije opizdio u kapiju, nakrivio je i delimično oštetio...
I nikom ništa, pravi se lud, počeo sam da vičem na njega i psujem, neće govnar iz traktora van da se raspravimo,, a mama mi i brat od teče bili tu pa nisam smeo da ga "lepo zamolim"...
E, ondak sam popizdio...
Isterao sam vozila iz dvorišta i naređao ih duž ograde i rekao mu :
"Sad ori dokle 'oćeš !!!!"
Da vidiš kako lepo zaobilazi i pazi i onako polupijan i nepismen !!!
Poslao mi organe reda, kao pretio sam mu, a on je meni prvi počeo sve po spisku, i nisam mu ostao dužan, ali se ne dosetih da ja zovnem pajkane, a ne on...
Ja sam njemu posle toga natovario opštinsku inspekciju čisto da mu ne budem dužan,, šta će biti do kraja, vidićemo...
Bilo je tu još naroda, izvirivalo i gledalo iz prikrajka, i sve videli, ali slaba vajda, neće da se zameraju sa ovim lokalnim šerifom...
Posle pretnji sam izvadio mobilni i krenuo da snimam, misleći da možda mu padne na pamet da se fizički obračunava, a stariji je od mene, pa će ispasti da sam ja njega napao, jel, kao mlađi, jer sam bio svestan da od svakolikog sveta što se nakupio, neće biti ni jednog-jedinog svedoka, pa da se obezbedim da na kraju ja ne ispadnem kriv, i da sam ja, ko Kraljević Marko, orao drumove, a ne on...
Dobrih 3 metra je odorao puta, a da nisam reagovao, i dalje bi nastavio, garantujem...