putin
Član
Једино да трактористи пошаљу извидницу на 2 км од места скретања да пријаве кад нема аута у том правцу па да му дају знак да скрене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Погледај још једном кад је почео да скреће, подоста је добро видео ауто кад је почео да скреће и то доста близу....по мени је овај намерно скренуо испред аута и још стао са трактором да се не труцка.Traktorista je potpuno u pravu. Krenuo je da prelazi put dok je auto bilo dosta daleko iza blage krivine da ga nemoze ni vidjeti. To je njegova normalna brzina kad silazi na sporedan put kako drugacije .Sta je ovom problem bio da stane . Nisu gume skripale kolko vidim .
Ovom na snimku nije, al zamisli nekoga ko na otvorenom putu vozi brze, a ima ih onoliko, a to da je ovo njegova normalna brzina je jos jedna stvar za koju bi batine trebalo da dobije.Traktorista je potpuno u pravu. Krenuo je da prelazi put dok je auto bilo dosta daleko iza blage krivine da ga nemoze ni vidjeti. To je njegova normalna brzina kad silazi na sporedan put kako drugacije .Sta je ovom problem bio da stane . Nisu gume skripale kolko vidim .
Kriv je uvjek onaj koji udari onog drugog.
Moras jos onda da vezbas Jer ako se gadjamo milionima onda si za mene pocetnik, 17 godina u kamionu, od toga 11 u spediciji, a sad sam nesto nalik terenskom komercijalisti dakle svaki dan u autu nekih 40. 000 km godisnje jel treba i ja da racunama milionePa tu je to , 150 do 200 km dnevno 20-30 godina.
Иди предај возачку дозволу! Боље плати неког да те вози, нег да убијеш неког недужног са тим искакањем.Sta tu ima da se prica traktor je krenuo da skrece kad je auto bilo bar sto dvjesta m daleko. Ima pravo i to je to . Isto tako me ne zanima kad izlazim sa sporednog na glavni ako neko kasnije mora da koci malo. Ako je 200m daleko ja izlazim a on ako ide 80 ili 120 njegov problem.