Traktor se u saobraćaju tretira kao da je komarac a ne traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se meni često dešava (i kad sam kolima) jer mi je kuća u krivini u kojoj se spaja nekoliko ulica i ja tu skrećem levo u ulicu i odmah sa leve strane. Praktikujem da kad skrenem odmah budem na levoj strani a to može ako mi niko ne ide u susret iz moje ulice.Tamo negde 4.07. sam se kretao asfaltnim putem, imam apsolutno sve od potrebne signalizacije na traktoru i jos pride na prskalici. Sve uredno, sve ispravno 101 %, cisto, vidljivo, uocljivo. Dajem levi zmigavac da skrenem i pratim na retrovizoru sta se desava. Posto sam spreman i znam kakvih idiota ima za volanom prilikom skretanja u levo sa asfalnog na atarski put uvek sam i vise nego oprezan, umalo da me pokupi neki pacijent. Uopste nije ni usporio, a kamoli se zaustavio da ja skrenem.
Zahvaljuci predpostavci da su maloumnici za volanom sam izbegao incident.
Tako da ne treba uvek okrivljivati traktoriste, ili kombajnere, jer u velikoj meri oni nisu krivci.
Takođe,pa ako nije glup shvatiće gde idemJoš od kad sam položio imam običaj i s autom a i sa traktorom da pre skretanja u levo malo čepam srednju liniju tako da ovi iza mene mogu pretpostaviti da ću skrenuti u levo.
Još od kad sam položio imam običaj i s autom a i sa traktorom da pre skretanja u levo malo čepam srednju liniju tako da ovi iza mene mogu pretpostaviti da ću skrenuti u levo.
Pa valjda je bar nešto svetlelo na traktoru.Na presama nije ni predviđena signalizacija.Ja lično nikad nisam balirao noću i veliki sam protivnik bilo kakvih radova noću,jedino ako ti ostane nešto malo da završiš da ne bi dolazio još jednom ako je daleko.Ako nije dan dovoljno dugačak za rad onda nemam komentara.