paorpaor
Član
Ko je tu lokomotiva, a ko vagoncic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skartove treba odma skloniti.[video]/www.kurir.rs/vesti/politika/3074357/premijerka-i-lepa-doktorka-kao-sav-obican-svet-brnabiceva-sa-devojkom-milicom-dosla-na-piknik-beogradske-filharmonije-a-kada-vidite-sta-su-nosile-sa-sobom-odusevicete-se-foto[/video] Odusevio sam se i doktorka je prelepa prava aristokratska nota ,drzanje ,stdljiva i nenametljiva samo postoji mala bojazan dali je iskrena prema Anci tj da li joj je prava priljateljica a ja mislim barem prema ovim fotografijama da je iskrena jer i cim je ona izasla diskretno iz senke i stupila na javnu scenu mislim da joj je stalo do Anci .Filharmonija,uzbudjenje drhtaji tela stidljivi pogledi slucajni dodir i drago mi je zato sto je ovo jedan KRALJEVSKI PAR a plasio sam se po malo da slucajno tu ne uleti neka starleta iz nekog rialitija koja bi se sluzila raznim srestvima da dodje do premijerke a ovako je sve i kulturnije i suptilnije jer opet ne bih mogao da zamislim da MIMI ORO ili MACA DISKRECIJA ILI ona sto se vika FERARI dodju do nje a u stanju su sve da urade a ovako znam da ce doktorka biti diskretna i cedna i valjana i da ova veza ide u jednom pravom smeru Velika podrska i najlepse zelje za njih od obozavaoca iz Posavsko Podunavskog regiona
Skartove treba odma skloniti.
Zna se na selu ko vozi traktor, a ko otvara kapiju.Ko je tu lokomotiva, a ko vagoncic
Nek su oni nama zivi i zdravi. Kakav premijer takav i narod. Slobodbo mogu da nas zovu gejevskom nacijom bez da se iko ljuti.
[video]/www.kurir.rs/vesti/politika/3074357/premijerka-i-lepa-doktorka-kao-sav-obican-svet-brnabiceva-sa-devojkom-milicom-dosla-na-piknik-beogradske-filharmonije-a-kada-vidite-sta-su-nosile-sa-sobom-odusevicete-se-foto[/video] Odusevio sam se i doktorka je prelepa prava aristokratska nota ,drzanje ,stdljiva i nenametljiva samo postoji mala bojazan dali je iskrena prema Anci tj da li joj je prava priljateljica a ja mislim barem prema ovim fotografijama da je iskrena jer i cim je ona izasla diskretno iz senke i stupila na javnu scenu mislim da joj je stalo do Anci .Filharmonija,uzbudjenje drhtaji tela stidljivi pogledi slucajni dodir i drago mi je zato sto je ovo jedan KRALJEVSKI PAR a plasio sam se po malo da slucajno tu ne uleti neka starleta iz nekog rialitija koja bi se sluzila raznim srestvima da dodje do premijerke a ovako je sve i kulturnije i suptilnije jer opet ne bih mogao da zamislim da MIMI ORO ili MACA DISKRECIJA ILI ona sto se vika FERARI dodju do nje a u stanju su sve da urade a ovako znam da ce doktorka biti diskretna i cedna i valjana i da ova veza ide u jednom pravom smeru Velika podrska i najlepse zelje za njih od obozavaoca iz Posavsko Podunavskog regiona
Kuda plovi ovaj brod pitam se.Jbt nema filma i serije u kojoj nema gej likova.
mornar;......................................................... ILI ona sto se vika FERARI ....
Aaa dobre su te zaostale....Pa kako da kazemo da smo takva nacija kada ima nas koji nismo tako moderni nego smo zostali pa volimo svoje zene,to je nama nametnuto ,u mojoj okolini ih nema Bogu hvala {i zene su nam zaostale pa vole muskarce}
Ma sta gej, to treba zvati pravim imenom, pedercine.Kuda plovi ovaj brod pitam se.Jbt nema filma i serije u kojoj nema gej likova.