IDF Davidovic
Član
Dodjes i bijes se sa policijom onda i sve reseno. Ili ides i pobijes celu stanicu i to je to. Ali celu stanicu i problemi reseni. Pa njih ima 50 a u stanici jos toliko koji rade s njima pa sad vidi sta je i kako je. Ko god i da je prebio te dobio bi dobru robiju ili di mu pobili porodicu i niko ne bi odgovarao i gotovo. Zato su ti gosti gledali svoja posla valjda. Ili sto su ucesnici trebali biti na robiji a rade neke poslove sa policijom pa su oslobodjeni, tj. nema dokaza i te price za malu decu. A tuzilac ne sme da im pogleda u oci. Sama cinjenica da se nista ne desava a pokusaj ubistva i to dva za nedelju dana ti sve govori.
- - - - - - - - - -
Evo i za stoku da ti odgovorim kad smo vec kod toga, sve su priznali i onda su otisli na sud i sudija je rekao slobodni ste. Pa su mucili babe po selu pa su dobili po mesec dana robije i kad izadju opet ce da nastave po starom. E sad ko ih je oslobodio i zasto a imaju preko 300 krivicnih prijava ja ne znam.
P.S, priznali su pancevackoj policiji pa su ovi iz bele crkve prepravili izjave pa je i sudija malo ispeglao i pusteni su. Sad ti isteravaj pravdu. Jedino ubistvo i to 10plus ljudi to moze da resi.
- - - - - - - - - -
Evo i za stoku da ti odgovorim kad smo vec kod toga, sve su priznali i onda su otisli na sud i sudija je rekao slobodni ste. Pa su mucili babe po selu pa su dobili po mesec dana robije i kad izadju opet ce da nastave po starom. E sad ko ih je oslobodio i zasto a imaju preko 300 krivicnih prijava ja ne znam.
P.S, priznali su pancevackoj policiji pa su ovi iz bele crkve prepravili izjave pa je i sudija malo ispeglao i pusteni su. Sad ti isteravaj pravdu. Jedino ubistvo i to 10plus ljudi to moze da resi.