- - - - - - - - - -
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, to je po staroj kategorizaciji puteva...Па у чему је разлика наспрам обичног магистралног пута?По мени видим да је нема.
I sada je tako kod nas. Put rezervisan za saobraćaj motornih vozila ili brzi put kako ga u narodu krste. Manja je maksimalna dozvoljena brzina jer za razliku od autoputa nema zaustavnu traku i nije ograđen (mada bi se dalo raspravljati o kvalitetu ograde na našim autoputevima).Taj motoput, sto pominjete, se nekada u zakonu zvao ''put rezervisan za saobracaj motornih vozila'', to mu je bio zvanican naziv, bar kada sam ja polagao vozacki. Razlika u odnosu na magistralni je ta sto se njime ne mogu kretati zaprege, biciklisti i pjesaci.
Колико је држава крива,толико сте и ви кад сте да не кажем шта..https://www.blic.rs/vesti/hronika/z...-koji-su-pretukli-zenu-na-svadbi-sada/kvnwkz3
policija se setila posle mesec dana, gde mi zivimo u kakvom sr. od drzave!
Možda smo previše počeli da gledamo svoja posla.Koliko je bilo tih napadača kad im 200 ljudi nije moglo ništa? Stvarno ne kontam taj narod, samo kukaju, a ništa ne rade. Sad svadba, prije kad su krali stoku i palili po selima, šta treba sledeće da se desi?
Pa majku mu staru, ako bi neko i dobio malo batina, ti likovi bi završili na hirurgiji ili u mrtvačnici. Bar se na svadbi uvijek nađe po neka cijevka.