BobanNB
Član
То си у праву. Али ниси попио тужбу
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opasna je ono banda.Dok ne dokazes da je istina ode ti na sud.
Meni je jedna prosla firma ostala duzna lepih para ali dzabe da ne objasnjavam kako i zasto ne moze da se dokaze iako imam papir o naplati, sve u svemu za malo da dobijem tuzbu zbog klevete ili sta vec jer sam rekao da su mi duzni.
Da namiriću ja to drugačije,momci donesu meni moj deo a on dugyje njima sa kamatom debelom...
Poslaćemu muriju garant
Batina ima dva kraja.Batina je zakon
1pc 2000gx0.1g Pocket Electronic Digital Jewelry Scale Weighinghttps://www.winwin.rs/kuca-i-stan/m...kuhinjska-vaga-colossus-css-3500-4744569.html
radi za sve pare,a nije skupa
Stvarno ne znam šta ću da su mi deca malo starija BATINA bi sigurno završila posao...Ovako ako ga sašijem najebaću krivična prijava sud itd...Mada ja imam priznanicu gde je on naveo koliko,za čega,lični poptpis matični itd.
JBG, ja svaki problem gledam sa osmehom na licu.....
Šta će ti deca ????? Da te brane ako se zezneš u proceni ?!?!
Izvini, razumem šta si hteo da kažeš, ali pomalo je dvosmisleno.....
Pitam se samo gde su zavrsili baceni kreveti od mog komsije preko potoka,nema ni jednog biloih 3ili4 kreveta...
Znam da ih je odnela voda,gledao sam kod mosta najblizeg ali nisu tu.Odnela voda