Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta te tu boli? Sto je vozio neregistrovan traktor, il posle vozio a oduzeta dozvola. Ima 27 krava i 70 svinja, a nema za registraciju traktora? Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom. Nije problem sto je kaznjen ovaj covek, nego sto neki veći mangupi nisu.Ovo je neverovatno....ovo je tolika nepravda i tuga da tera na bes neogranicenih razmera!!! Pa tcno motkom usr....nom da ih bijes danima i da ti ne bude zao...kakvi su ljudi postali
Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom.
Sta te tu boli? Sto je vozio neregistrovan traktor, il posle vozio a oduzeta dozvola. Ima 27 krava i 70 svinja, a nema za registraciju traktora? Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom. Nije problem sto je kaznjen ovaj covek, nego sto neki veći mangupi nisu.
Срећа, ти се у томе ништа не питаш да можеш неком да судиш и пресудиш по закону. Неверуј превише у те новинске чланке, знају новинари дебело да сакрију истину и покажу је у светлу друге боје.....I ja sam citao ovo i mislio sam prvo da je neka za'ebancija... Da li su bre ovi ljudi normalni? Ja bih one pandure kaznio i poslao u zatvor i trazio da vrate ovoj porodici sve svinje i krave... Mamu im bre njihovu nenormalnu