Nikad ovako !

I ja sam citao ovo i mislio sam prvo da je neka za'ebancija... Da li su bre ovi ljudi normalni? Ja bih one pandure kaznio i poslao u zatvor i trazio da vrate ovoj porodici sve svinje i krave... Mamu im bre njihovu nenormalnu ::jako_besan::

Ovo je neverovatno....ovo je tolika nepravda i tuga da tera na bes neogranicenih razmera!!! Pa tcno motkom usr....nom da ih bijes danima i da ti ne bude zao...kakvi su ljudi postali::jako_besan::
Sta te tu boli? Sto je vozio neregistrovan traktor, il posle vozio a oduzeta dozvola. Ima 27 krava i 70 svinja, a nema za registraciju traktora? Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom. Nije problem sto je kaznjen ovaj covek, nego sto neki veći mangupi nisu.

Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom.

Nigde se ne spominje da je traktor bio ne osvetljen... A ja sam pre neko vece natrcao ne na jedan, nego na dva neosvetljena traktora na GLAVNOM putu... Bez zutih rotacija, bez svetala... Jedan vuce prikolicu, jedan onaj rasprsivac za djubrivo. I sviram im i pokazujem da upale svetla a oni me bledo gledaju u fazonu 'sta bre ovaj hoce'...

A slazem se da bi trebalo sve po redu i zakonu, medjutim to kod nas nije slucaj! Zato i jeste tuga sto se ovo desava samo pojedinim ljudima.

I mogu da se kladim da su ga startovali isti panduri koji imaju neki pik na coveka i da su ga namerno drndali, a on je verovatno malo terao inat pa nije hteo da plati i registruje i eto sad dokle ga je to dovelo...

što da nije tacna ima takvih slucajeva puno samo što se ne objave gde se kažnjava seljak a oni koji treba da se kazne njima se gleda kroz prste ,a što se ne rasprodaje lako samo dok se cuje i dolaze nakupci i kupuju (ucenjuju) pri kupovini jer ti gori pod nogama i zanju da moraš nemojte da nikog ne snađe takva situacija da mora tako nešto da radi ,a šta ce mu registracija a ko ne ide u transport na prometnom putu vec samo do njive za clanove iz vojvodine nije sve u srbiji kao kod vas da se mora asvaltom do njive ima gde i nema afvalta i dobrog puta a ima gde se može odma iz dvorišta pa na blatnjavi put pa pravac njiva

Sta te tu boli? Sto je vozio neregistrovan traktor, il posle vozio a oduzeta dozvola. Ima 27 krava i 70 svinja, a nema za registraciju traktora? Posle kad se neko zakuca i pogine o neosvatljen traktor kazu milicija ne radi svoj posao. Samo po zakonu i redom. Nije problem sto je kaznjen ovaj covek, nego sto neki veći mangupi nisu.

Sta me boli? Svasta me boli druze u vezi ove drzave i ljudi...a konkretno u vezi sa ovim, me boli to sto su se okomili ocigledno na coveka, ako je istina da je jedina ili jedna od poslednjih porodica u pomenutom selu. Na stranu to sto su poslednji i kakva je situacija u porodici, ti sad hoces mene da ubedis da je normalno da coveka tri puta zaustavljaju i pisu mu jednu te istu kaznu zbog neregistrovane prikolice??? Pa kod mene ja ne znam da li je 10% registrovanih prikolica....alo, pa ko koga ovde za'ebava?! Nemoj mi reci da ta policija nema druga posla, nego da sedi i ceka coveka sa senom da mu pise kaznu koji sta? Da mozda ne ugrozava nekoga? Sigurno svi voze automobile propisno i ne divljaju u selu i okolini...cim imaju vremena da love coveka nedeljama! Pusti me te price druze....' ima 70 krava i 100 svinja mora da registruje sve i da sve nude po zakonu'! Preispitaj sebe, da li ti radis sve po propisu, da li si platio porez, racun za tel i ostalo.....da me ne shvatis pogresno, ne mislim bukvalno, ali najlakse je osudjivati drugog. Njegova je stoka i moze da je prodaje kad god pozeli, a vidim da je i to ovde problem....umesto da pohvalite coveka sto je vredan i radan, odma paljba.....a ti koji 'pucaju' da li su cisti kao suza pre zakonom pa dalje zivotom....

I ja sam citao ovo i mislio sam prvo da je neka za'ebancija... Da li su bre ovi ljudi normalni? Ja bih one pandure kaznio i poslao u zatvor i trazio da vrate ovoj porodici sve svinje i krave... Mamu im bre njihovu nenormalnu ::jako_besan::
Срећа, ти се у томе ништа не питаш да можеш неком да судиш и пресудиш по закону. Неверуј превише у те новинске чланке, знају новинари дебело да сакрију истину и покажу је у светлу друге боје.....

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Ne znam za koju temu konkretno je ova slika pa sam resio da ubacim ovde.
Prvo sam se ismejao a posle sam se pitao da li je ovo moguce.
Slika je preuzeta iz grupe "dobra zemlja"
93aff7026a4ae9fc7275b5f2c2be23b2.jpg

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Sto neko rece ovdje, ne vjerujem vise nicemu i nikome, sve moze da se preoblici da izgleda i ovako, i onako.

Realno bi bilo u najgorem slučaju da se upozore voćari od sada da će morati imati te sertifikate kada podižu nove voćnjake , a kažnjavati voćare što su ranije sadili a da nisu naravno znali za posledice je van svake pameti .

Преживео експлозију и пламен

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Nazad
Vrh