Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na to sam i mislio naravno da ovakva i slicna bagra treba zavrsiti u dozivotnom zatvoru i sva imovina oduzeta a ne neko ukrao 100 miliona evra pa dobio godinu dana zatvora i nanogice i uslovne kazne pa bilo ko da je na vlasti za sve isto vazi a neko obio banku ,postu prodavnicu za manje para pa dobio 2 ili 3 godine zatvora ,za te pare i ja bih isao u zatvor ili nosio nanogicu (a mozda i svako ) na toliko vremena kao i oniNije interesantno, već žalosno šta se kod nas radi, i to ladno prolazi, i nikom ništa...
Pa sta je tebi Peet, ti kao da se povremeno probudis iz nekog sna. Nadji mi samo jednog koji je uhapsen, procesuiran i osudje, samo jednog ne vise.Nikom nista kad se ulizo guze vodji.
Jos nisu sasvim izludeli da sami sebe apse! To ostavljaju za kraj kad vise nece znati kud gde ce!
Nikom nista kad se ulizo guze vodji.
Jos nisu sasvim izludeli da sami sebe apse! To ostavljaju za kraj kad vise nece znati kud gde ce!