Nikad ovako !

Stangla je dobra u koliko se na istoj strani nalazi "oko" za slepanje na oba auta.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Ima na vašaru u Rumi tih originalnih šlepajućih oka, ključeva za točkove, dizalica... Čovek stajao na kraju, skroz tu u rupi kod karton naselja, zadnji red.

Ja na sajlu nikad vise ne slepam ako imas stanglu moze ako ne ja nosim kamionsku.Jedne godine slepo jednog prijatelja,a neko nesretno vreme kao i ovo danas njemu crkao auto pa kao da ga odslepam do Veternika skoro pa 50km slepanja iako nevoljno i pored ubedjivanja da uzme slep sluzbu ne ajmo mi to polako cemo i krenemo. Ja Nivom 2-3 spora i klaj,klaj i na ulasku u Zmajevo ja usporavam i da presaltam u 2 kad od jednom bamm od pozadi me odvali lik autom ma razneo mene nivu,a i njemu forda skroz unistio ja u neverici jbt isao sam mozda 10km/h i taman da presaltam on nas unisti.Ja ga tu otkacim i ostavim na sred puta jeb..i se i ti i slepanje. On i par ljudi ga gurnu ispred na neki prelaz i onda je zvao slep sluzbu koja ga je kostala 4500din jebenih,a steta na mome vozilu ga je kostala ok 300e,a na njegovom samo poravka nastala u udesu 700e+kvar zbog kojeg je isao u servi.Na kraju nekog naseg uvidjaja i njegove price kao otkazele mu kocnice bile tvrde(servo) on lik kocio motorom ubaci u 2 i pusti kvacilo kao auto ne moze da upali pa ga tako zaustavljao sajla 6m duzine i auto lepo u momentu upalio i kad je u 2 krenu pored silovitog udarca stvorio jo-jo efekat sa sajlom i kad me odbacio opet se navukao na nivu.I od tada bez stangle kod mene nema slepanja samo stangla ili cao zurim.

Ja sam jednom šlepao lika koji nije znao kako kočiti i kad je cimnuo umalo da mi branik iščupa (auto već bilo dobro načeto korozijom). Lijepo mu rekao da kad se približavamo semaforu lagano koristi ručnu, ali nije vrijedilo jer je sivonja svom snagom zalego na nožnu. Od tada mogu samo povući par metara nekoga ko je zapeo u nekom blatu ili je skliznuo u kanal, za sve ostalo tu je šlep služba.

Svake godine platim 20 maraka članarinu u auto moto savezu da imam ako mi nedaj Bože zatreba i nemam problema.

Najgore je kad slepas nekog ko pojma nema,mada isto zlo je i kad tebe slepa neko ko veze nema.

Kruta veza je dobra dok je ovaj iza laksi,ja ssm sa Ivecom vukao solo Skaniju pod punim teretom,a ja polu prazan gurala me niz brdo dok se ruda nije savila.

Poslednja izmena:
Al nesreca dodje brzo,pre pola sata komsijina kuca pala,nov krov na njoj radjen ovog leta.Plinska cev takodje probijena,plina u vazduhu kolko hoces.Bogami ce majstor koji je radio na kuci biti u problemu.

Kako pala ,sa zemlje ili se krov urušio,au **greška ti sreću a ja jutros besan ko pas ko da moja muka najveća a ovo ,daleko bilo,sad će mesna zajednica i opština da istrče u pomoć ,bar bi po meni tako trebalo,pa taman na odloženo da se vraćaju novci.

Nije nova kuca,stara je ,ali je krov potpuno nov,letos je sve menjano,radjeni serklazi takodje plus cela.Nisam zagledao,ali sa moje strane vidi se da je samo krov pao i jedno celo,lici kao i da je tavan urusen,zid do ulice je citav.Sreca niko nije u kuci trenutno,valjda,zivela je jedna baba tu,dok ostala porodica je u Bg-u.Plin i dalje curi,ja sam preko puta i u dvoristu se oseti poprilicno,na ulici jos gore.
Steta ljudi ulozili dosta para ,i to je sve sad kao baceno....

Јел ту нема ко да заврне гас да не цури.....направиће се још већи куршлус.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Nije interesantno, već žalosno šta se kod nas radi, i to ladno prolazi, i nikom ništa...
Na to sam i mislio naravno da ovakva i slicna bagra treba zavrsiti u dozivotnom zatvoru i sva imovina oduzeta a ne neko ukrao 100 miliona evra pa dobio godinu dana zatvora i nanogice i uslovne kazne pa bilo ko da je na vlasti za sve isto vazi a neko obio banku ,postu prodavnicu za manje para pa dobio 2 ili 3 godine zatvora ,za te pare i ja bih isao u zatvor ili nosio nanogicu (a mozda i svako ) na toliko vremena kao i oni

Poslednja izmena:
Nikom nista kad se ulizo guze vodji.
Jos nisu sasvim izludeli da sami sebe apse! To ostavljaju za kraj kad vise nece znati kud gde ce!
Pa sta je tebi Peet, ti kao da se povremeno probudis iz nekog sna. Nadji mi samo jednog koji je uhapsen, procesuiran i osudje, samo jednog ne vise.
Alo, zivis u Srbiji, pokrajina Vojvodina, ne zivis u Nemackoj. Probudi se Peet, ne spavaj :spavam:

Ja sam budan vec odavno i sa otvorenim ocima i umom posmatram desavanja od 87 na ovamo! Na zalost nemocan kao i vecina normalnih u ovoj drzavi na cijim ledjima se nalazi sav teret!

Nikom nista kad se ulizo guze vodji.
Jos nisu sasvim izludeli da sami sebe apse! To ostavljaju za kraj kad vise nece znati kud gde ce!

Uh , sad ce da me osinu kako izlazim iz teme . . .

U ovoj emisiji Jovo Bakic izmedju ostalog kaze " mafija sama ne odlazi " . . .

Uostalom pogledajte bar deo ( odlicne ) emisije od momenta 28:30 . . . . . . .

bas mi fali utisak nedelje , da pored pinka cujem i ovakva misljenja

Nazad
Vrh