Nikad ovako !

Ma ja odgovorno tvrdim da je to IZUZETNO LEPA MLADA ZENA koja kada bi se malo PROVOKATIVNIJE obukla sa stiklicama od 8 cm sa kvalitetnom sminkom i sa nekom kratkom svilenom haljinicom ne samo da bi se okrenuo i uzdahnuo nego bi svakom iole ZDRAVOM MUSKARCU UZAVRELA KRV I SVE PROKLJUCALO i ja se ne stidim ni malo ako kazem da se TA DAMA MENI NENORMALNO SVIDJA a ko kaze da nije ATRAKTIVNA,SEKSIPILNA I PRIVLACNA treba da se zapita o svom seksualnom opredeljenju

Idi bre Mornar rasplaka me koliko sam se zasmejao :haha: :ppozdrav:

E sad ako se realno sagleda i MAJA GOJKOVIC iako je dama u srednjim godinama poseduje to damsko drzanje ima sarma ali i tu DRSKOST koja provocira da se razbiju sve barijere i tabui ali uz duzno postovanje Maje mislim da je ANCI BRNABIC nesto posebno , MALI MRAV MALI MRAV U NJEDRIMA NESTO JOOOOJ KAD BI TEO DA MENJAMO MESTO :osmeh::cool:

To je to da se spoji lepo i korisno, daj da se skupimo i trazimo prijem za mornara kod premijerke mislim da to mozemo izboksovati za dalje si sam {nemoj da nas obrukas}.Pa kad svi dobiju sta kome treba mozda cemo imati njen glas ,naravno mornar da dobije status zasluzni clan .Sta mislite da li valja ovaj predlog?

Iako sam poprirodi izuzetno skroman covek moram da budem objektivan i da kazem da sam izuzetno lep muskarac i da posedujem zensku lepotu tako da ne bi bilo neprijatnosti a sto se tice potencije to je na nuklearni pogon jedino imam jedan hendikep a to je sto me je BOG OBDARIO PREVISE pa postoji bojazan da me neko ne tuzi za PRETRPLJENI STRAH jer na prvi momenat moze da dodje do TOTALNOG SOKA ali to samo na prvi pogled inace je sve u tonu romantike ,sentisa,lavande,Maraje Keri ,svilenog rublja,divljeg galopa a sto se tice dame iz srednje generacije e tu tek nastaje lom posto nisu ucestale u bludnim radnjama pa KAD UVATI NE PUSTA LETI PERJE OCE DA GA ISCUPA DA OSTANE SINHRON BEZ ULJA tu treba biti oprezan tu ne treba JOHAMBIN valjda se dobro uzeli tako da ove manje lepe dame sigurno pruzaju totalno ludilo za razliku od TOP MODELA pogotovo ove pred kraj karijere e tu treba da se odigra kvalitetno posle ima samo da cvrkuce :haha::haha::haha:

Iako sam poprirodi izuzetno skroman covek moram da budem objektivan i da kazem da sam izuzetno lep muskarac i da posedujem zensku lepotu tako da ne bi bilo neprijatnosti a sto se tice potencije to je na nuklearni pogon jedino imam jedan hendikep a to je sto me je BOG OBDARIO PREVISE pa postoji bojazan da me neko ne tuzi za PRETRPLJENI STRAH jer na prvi momenat moze da dodje do TOTALNOG SOKA ali to samo na prvi pogled inace je sve u tonu romantike ,sentisa,lavande,Maraje Keri ,svilenog rublja,divljeg galopa a sto se tice dame iz srednje generacije e tu tek nastaje lom posto nisu ucestale u bludnim radnjama pa KAD UVATI NE PUSTA LETI PERJE OCE DA GA ISCUPA DA OSTANE SINHRON BEZ ULJA tu treba biti oprezan tu ne treba JOHAMBIN valjda se dobro uzeli tako da ove manje lepe dame sigurno pruzaju totalno ludilo za razliku od TOP MODELA pogotovo ove pred kraj karijere e tu treba da se odigra kvalitetno posle ima samo da cvrkuce :haha::haha::haha:
Mornar meni se cini da si ti isuvise dugo na moru.

Ti si Mornar kanda uplovio u pogresan forum:osmeh:!A te sto spominjes u mini suknjama sto ne znas jesu li musko ili zensko ja ne bi bas proveravao poucen iskustvom jednog kolege sofera kaze ''kad sam ja njoj metnuo ruku tamo dole,a ono puna ruka sunce ti je...bem kad nisam pobegao iz kamiona"!:haha:

Мора да си у скорије време читао "Мирисни врт шеика Нефзавија", Кама сутру и сл. стару литературу. А овај Јохамбин је застарео, има модернијих ствари. Мада, за ове нове могу да те оптуже јер су у полусвесном стању а под утицајем Јохамбина су више него свесне.:osmeh:

Sve ove dame iz diplomatskih krugova to vise nije tajna se loze to im je najaca SEKSUALNA FANTAZIJA ZNOJAVI MEHANICARI I DRVOSECE I PONEKI ATESTIRANI VARIOC a moze i ovaj obican neatestirani sto MLATI SA BRENEROM i to u sumi u prirodi a koliko god da kultura zahteva odredjeni bonton i nivo ZOV DIVLJINE I MALO CEPANJA KAZEM CEPANJA A NE OTKOPCAVANJA nije naodmet a ovo sto kaze kolega ne ne to ni slucajno ja garantujem da ovde nema sta konkretno da se uvati ovo dete je i cedno i stidljivo i kulturno pa gledam ona Bugarska delegacija pre par dana kako je gledao nju onaj celavi Bugarin pa je povuce da je izljubi ali ona ga je odma na jedan fin nacin a da ga ne uvredi postavila na svoje mesto iako je mlada ali zna sta treba prepametna ali ja sad pricam o Bugarinu A I NAS TOMA ZNA DA POVUCE i da izljubi nekog stranog diplomatu ali sve je to u duhu tradicije i gostoprimstva

Sve ove dame iz diplomatskih krugova to vise nije tajna se loze to im je najaca SEKSUALNA FANTAZIJA ZNOJAVI MEHANICARI I DRVOSECE I PONEKI ATESTIRANI VARIOC

"Код младића воле жене
снагу што под старост вене,
да је богат жена жели,
да се само њој весели.

Воли младост, добро здравље,
сласт сношаја, право славље,
моћна стегна да је стисну,
прса да је не притисну.

Да до зоре на њој ради
и пусти је да се слади,
да му никад се не спава
и да дуго не свршава.

А чим сврши да се дигне
да је што пре опет стигне!
Тај је даса лек за жене
таквог оне врло цене."

I kad nasrnu na nju onaj celavi tamnoputi Bugarin sto lici na sibicara kakav je ono drzavnik neznam verovatno je pomislio DA CE PUTEM IZVORNOG BUGARSKOG HUMORA da opusti nasu delegaciju i mladu premijerku ali ona koliko je god mlada i nejaka ima da ga spakuje 3 u 1 u etno stilu i da mu drzi celo dok povraca jer je poznato da mrsave zene najvise mogu da popiju a jos plus celavi nezna da je ona obucena u najpoznatijim centrima Sjedinjenih Americkih drzava da deluje i zato je i nasi toliko respektuju a sad sto se ovaj izljubio sa njom ili iz neznanja ili radi fore kao priljateljska zemlja ili se i to mi pade napamet nedaj boze poznaju iz Amerike od ranije mozda je i Bugarin na platnom spisku C I A e i mozda gresim ali se sigurno ova mala kotira mnogo jace od Jorgovanke Tabakovic i Zorane Mihajlovic iako je Jorgovanka spasla nas bankarski sistem a Zorana sta je odradila u izgradnji fascinantno ali opet je premijerka mozda cak i osoba broj 1 u drzavi mnogo je jaka i mnogo zna a znaju i svi oko nje da ona mnogo zna i mislim da dok je ona na mestu premijera nema mesta panici u razvaljena domacinstva i poremecene porodicne vrednosti ce se vratiti i toliko zeljeni spokoj, dobro nekad i trodon sa alkoholom ali mirnoca je vec usla u nase domove HVALA TI ANCI ODUZICE TI SE OVAJ NAPACENI I HRABRI NEBESKI NAROD koji zna da ceni prave vrednosti a narod ne mozes da slazes toliko je puta bio prevaren da je naucio sta su prave i istinske vrednosti dobro ima i sadomazohizma ali je to uglavnom to srz svega je prosperitet i to munjevitom brzinom napred punom parom SAMO NAPREDNO SAMO JAKO

Ma ja odgovorno tvrdim da je to IZUZETNO LEPA MLADA ZENA koja kada bi se malo PROVOKATIVNIJE obukla sa stiklicama od 8 cm sa kvalitetnom sminkom i sa nekom kratkom svilenom haljinicom ne samo da bi se okrenuo i uzdahnuo nego bi svakom iole ZDRAVOM MUSKARCU UZAVRELA KRV I SVE PROKLJUCALO i ja se ne stidim ni malo ako kazem da se TA DAMA MENI NENORMALNO SVIDJA a ko kaze da nije ATRAKTIVNA,SEKSIPILNA I PRIVLACNA treba da se zapita o svom seksualnom opredeljenju

Kanda ti imaš "degeneraciju ukusa":ppozdrav:.................................a možda i još nešto

Nazad
Vrh