Nikad ovako !

A kad bi prodao jednog zdravog i kupio dva zamrzivača pa tog sa slomljenom nogom smestio u njih. Dobio bi meso za neko vreme a ne bi bio ucenjen za cenu.
Da li to ima smisla?

- - - - - - - - - -

Nikad ovako....

[video]https://twitter.com/twitter/statuses/968191801164206082[/video]

Golf 3 kao na snimku, ako se dobro sećam, nema gde da se zakači napred da bi se šlepao.
U svakom slučaju, ne branim ih, ali ne bi se oni ovako vukli bez razloga.

Golf 3 kao na snimku, ako se dobro sećam, nema gde da se zakači napred da bi se šlepao.

Kako nema ima kao i svaki auto otvori se onaj katadiopter između šmigavca i svetla za maglu i tu ima rupe sa navojem gde se uvne ono okno za vuču.

Izmeđuostalog mogao je da provuče dole negde kroz branik za osovinu ili bilo šta što neće pući (tako sam ja moj jednom vukao) A možda mu je polu-osovina otišla pa ne može unapred, već samo u rikverc. Imao sam prilike i to da vidim uživo...

Taj je profesionalac,vozi mirno kao da to radi ceo zivot :ppozdrav:
Radio sam to par puta,za tako nesto treba veoma mirna ruka

A kad bi prodao jednog zdravog i kupio dva zamrzivača pa tog sa slomljenom nogom smestio u njih. Dobio bi meso za neko vreme a ne bi bio ucenjen za cenu.
Da li to ima smisla?

- - - - - - - - - -

Nikad ovako....

Ta opcija klanja kod kuće u startu otpada. ...
Nije dozvoljeno zakonom...
Samo da ga nosiš na klanicu i platiš "uslugu", i tek onda kući u zamrzivač....
A između u toga treba obaviti gomili "formalnosti", u smislu papirologije....
Tako da ne znam zaista koliko bi se isplatila takav "poduhvat"....

K'o da je problem papire zavrsiti preko klanice a bika kuci zaklati i spakovati u zamrzivac. Odjava papira kosta 30e i mesar koji ce srediti bika 30e.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Da li to ima smisla?

- - - - - - - - - -

Nikad ovako....

Pobedio komentar na twiteru koj glasi da golf vraca kilometrazu unazad

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Kako nema ima kao i svaki auto otvori se onaj katadiopter između šmigavca i svetla za maglu i tu ima rupe sa navojem gde se uvne ono okno za vuču.

Imao sam golfa 3 i jednom mi je bilo potrebno da ga šlepam ali nisam nasao mesto gde se kaci, a nisam ni imao onaj deo koji se zavrće.

@Proximus
Ako bi se vezalo negde dole, oštetio bi se branik čim bi se krenulo.

Da, ali ja sam moj auto šlepao tako što sam provukao sajlu kroz branik i zakačio tako da nismo odvalili ništa... (mislim da sam tako i napisao) ;)

Golf nije ni predvidjen da se slepa :haha:

Salu na stranu na levoj strani se skida ona imitacija maglenke do migavca na braniku.I tu se srafi "oko" za vucu.

Malo glupo resenje i mnogi pomisle da nema,narucivao sam par puya doduse ne iz originala deo za to od plastike posto je mladima ruzan sa tim imitacijama svetala i drzi se na dve zabice.

Po tim okom moze se primetiti dal je auto udaran od napred,obicno ga ni zapadni majstori ne vracaju nazad,imo sam bas dosta slucajeva to da vidim,plastiku otvoris al nema navoja.

Nazad
Vrh