Nikad ovako !

Nema "luđeg sveta" od njih...
Sinoć se "zabavljao" s njima na Youtube, sigurno 2 sata, nisam mogao zaspati kasnije koliko sam se smejao budalama, šta rade u saobraćaju i s traktorima...
Ovi "naši" za NIKAD OVAKO !!! su "mala deca" za njih...

Nije ovo za neko veliko cudjenje, mozda su bili u situaciji da dolazi sve losije i losije vreme a vidimo da se radi silaza i da masa brzo gubi potrebni kvalitet. Sta drugo preostaje nego upregniti masineriju i udri po gasu.

Ajde sad to sto je blato i zaglavljivanje ali sta bude s tom njivom posle kako oni naprave opet njivu posle ove torture.Pa ovde nema s od strukture a tek prinos sledeceg useva mora da je dobar

Sve je to tačno , ali nemate takvu zemlju pa ćutite . Ja sam slično radio ponekad . Naravno da kasnije budu muke isusove , ali usjev se mora skinutu , niko to neradi iz bijesa.

Slicno smo mi radili 2010 godine pri kraju kampanje repe. Nije smrzlo (niti je bilo u najavi) a kisa non stop pada. Mora se izvuci. Tada su holmeri zapadali i tenkom sa sajlom su izvlacili takve situacije. Razvucenih prikolica na petom tocku, prevrtanja. Najvaznije da niko od ljudi nije povredjen. Godina je bila takva da 820 i 892 jedva dovuku praznu zmajevku do njive, a nazad obavezno idu po 2-3 traktora sa 6-7t repe.

Jednom bila takva kampanja i ne ponovila se nikad više. To je bilo grozno a razvuklo se do januara sledeće godine.

Slicno smo mi radili 2010 godine pri kraju kampanje repe. Nije smrzlo (niti je bilo u najavi) a kisa non stop pada. Mora se izvuci. Tada su holmeri zapadali i tenkom sa sajlom su izvlacili takve situacije. Razvucenih prikolica na petom tocku, prevrtanja. Najvaznije da niko od ljudi nije povredjen. Godina je bila takva da 820 i 892 jedva dovuku praznu zmajevku do njive, a nazad obavezno idu po 2-3 traktora sa 6-7t repe.
Sećam se i ja te godine,tu oma iza moje kuće jerković imao repu ,to vuče fapa veliki zetor,250 konja case,stari jd,tragovi po metra duboki i te god uzeo jedan odavde iz sela za viškovića tih 100 kj,a ćera mu pandur mršava spadao joj opasač,elem došo ovaj sa fendom 360 i podrivač razjebo tragove i ko da ih nije bilo,na proleće došao orati i produđio na moje što se međi s tom njivom radi baja ko da je njegovo ja k njemu a ono sabijeno,ja se klizam ne mogu ići ali on ore 7 brazda.

Uzore Fendt samo sto mu ode menjac posle 10ha takve zemlje. A cera nije bandur jer cim je mrsava tu nesto ne stima.

Ma j......... je vi onaku koščatu,ova što je za viškovića uzo zemlju njegov je ćera,ali teo sam naglasak staviti da je pandur a rade marvezacije,negde sam pisao da te kobojagi gazde odu u sup direkt i traže ko će za njih uzimati zemlju,eto slučajno znam da je taj isti bato tu kod nas sa tri takva išao na licitaciju,dal je pandurova žena ili ćaća manje bitno.

Ček, a kakve veze ima ćera sa čitavom pričom oko zaglavljivanja, repe itd...To si nabacio samo onako, eto. Haha, savopunck, da ti nisi malo pogledao? Voliš, mršavice, a? :haha:

Dodatak:
Odgovorio sam a nisam video tvoju poslednju poruku. A što se tiče policije,ne razumem čuđenje, pa nema tu puno poštenih. Ko je pošten, on ne ostaje u policiji. Ili se sklanja, ali i prikrivanje dela je kriminal...

Sad nas par pomagalo utovarit komsiji bika...primijetili juce da tesko ustaje na jednu nogu kad jutros nece uopste da ustane.Oni misle da je slomio nogu,al onda bi pokusavo ustat na ove tri kad ga vucemo po stali a on nista...Mozda su ga pretrla druga dva bika koja su sa njim u slobodnom tovu al nije nesto ni prljav pa da su ga gruali...Kupio kao tele i sad treba bit zadovoljan ako i toliko dabije

Nazad
Vrh