grunt
Član
Nije ovo ništa kako će se tek generacije ponašati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stari mi je bolovo od tumora i ovim doktorima porodicne medicine nista nije dato dok kad je otiso u banjaluku u klinicki centar tu smotaju 50 do 100 marki u dzep samo da bi stobom popricali.....Ja sam ove godine aperiso krajnike i nikad nebi doso na red da nisam doktoru tusno 100 marki i za 3 dana me primili i to bez pola izvadene papirologije i nalazaInteresantnu teoriju imas, ja ne idem bas kod doktora ali uglavnom kad zaglavim zapadnu beš ti specijalisti.
A vi još u toj lepoj eu,a vamo nemate ni zdrastvo kakvo treba ,ali imate nemačko mleko na rafovima,to je melem ,a neki ovde kod nas ko slepi za recimo nemačkim govnima ,jer to odande miriši,a ovo naše kao smrdi.Kod nas je bila "tajna akcija" nekakva gdje je jedan novinar s državnim zdravstvenim osiguranjem otišao s doktorskom uputnicom da se naruči za neko snimanje. Prvi slobodan termin je bio (bubam) za 5 mjeseci... Drugi novinar otišao s uputnicom privatnog doktora na isti taj šalter, kod iste sestre da se upiše za isto to snimanje i rečeno mu je da je termin slobodan u IDUĆI ČETVRTAK!
Ja sam čekao i čekao na neke pregleda, otišao kod privatnika pregled 50-60€ i na redu si za koji dan i mir... snimanje srca ultrazvučno se čeka 11 mjeseci u mom gradu. džabe se vade svi nalazi kad dođeš na red kod specijaliste s nalazima koji su u "lepezi" 14 mjeseci jedni od drugih. Pa ne bi te ni Isus izliječio s takvim nalazima kamo li ovi naši doktori...