Nikad ovako !

Ej živote......
Drugaru noćas ukradu kola iz dvorišta...... vozeći kola udare u neki bedem, sruše ga, vlasnik iziđe zapiše tablice i prijavi policiji ....
Policija u pola noći dolazi do kolege...i pitaju ga gde su mu kola a on tek tada shvata da nema kola u dvorištu....
EPILOG
Posle potere i jurnjave auto i "dva lica" nahvatani u Vrbasu......

Sad čekamo šta će reći nadležni i koja je procedura za dalje......

Inače volvo 940 polar je u pitanju..... star dvadesetak godina !!!

Sta Hrvati imaju neznam ali kod nas je najezda LGBT populacije na celna mesta u drzavi i sa takvim predstavnicima mi smo poslednji koji bi trebalo da komentarisu tudje dvoriste ali nije problem da su to dobri i plemeniti predstavnici LGBT populacije mnogo bi bilo lakse ovom napacenom narodu nego se radi o izopacenim monstrumima i tu se vise nezna dali su oni AKTIVNI ILI PASIVNI ILI MESANO ALI DA SU ZARAZENI TO NAJBOLJE ZNA OVAJ NAS NESALOMIVI NEBESKI NAROD

Kod mne se desilo da coveku ukradu auto iz dvorista zatim odu do vikend naselja i pricine veliku stetu. Evo javni ga tereti a on ni kriv ni duzan najebo ko mrav.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

A rekoste da u Somboru i okolini nije ukraden auto godinama.Dobro ja prošao na onom okupljanju .

Ja to nisam tvrdio.......

A i meni je obijen auto u dvorištu dva puta.......pre više godina.....
Drugi put kad se to desilo..... uzeo sam "pištolj" u svoje ruke :haha::haha: i epilog je bio 3 policijska auta u dvorištu.....:osmeh:

Al ne žalim....... više nemam posetilaca

A šta je trebao da kaže portir u lokalnoj pošti kad su mu sa parkinga ispred pošte maznuli Fiću sa kojim je dolazio na posao?
On nije ni primetio do jutra.
Lopovi se vozili do Banstola (nekih 35km) i ostali bez goriva :)haha:), i od muke su Fiću izlupali i prevrnuli u kanal.

http://www.blic.rs/vesti/beograd/uz...cu-9-ujeo-pas-i-odgrizao-joj-deo-ruke/mwb5p4q

Strasno i sramotno jos malo pa necemo decu smeti pustati iz kuce u dvorista,a kamoli na ulicu da idu da se igraju ili u skolu.Gde su sada gospoda iz Epra,Zeleni i ostale NVO placenicke bagre da vide sta njihovi sticenici rade po ulici?Sve bi ja te pse lutalice po kratkom postupku.

- - - - - - - - - -

Da zaboravio sam i one tetovirane drkose iz Levijatane sto kao stite pse lutalice.

Ne treba tu furadan šta negde da crknu i posle deca da nailaze na crkotine. Lepo ima šintera dobijaju platu pa nek i da rade nešto ako treba organizuje se i šira okolina i svi kerovi da se pokupe i posle oni nek rade šta im je volja samo da nisu na ulici.

Ne treba tu furadan šta negde da crknu i posle deca da nailaze na crkotine. Lepo ima šintera dobijaju platu pa nek i da rade nešto ako treba organizuje se i šira okolina i svi kerovi da se pokupe i posle oni nek rade šta im je volja samo da nisu na ulici.

Na moju žalost šinteri ih pokupe, u prihvatilištu ih kolege sterilišu, čipuju, očiste od parazita, vakcinišu protiv besnila, i onda ih šinteti vrate na mesto sa kojeg su ih pokupili. Ako je pas izuzetno agresivan on se ne vraća na ulicu, ali takve pse opet nije lako uspavati, nego i oni idu na državne jasle. Tako da je baš za ovu rubriku. Ali to je sve po zakonu o dobrobiti životinja.

Na zapadu pa i u toj jebenoj Nemackoj vreme za udomljavanje psa lutalice je 2 nedelje i onda ide EUTANAZIJA,a kod nas ne smes da izvrsis eutanaziju nego se pustaju na ulice.A sva ova sranja oko pasa lutalica je i krenulo iz tih nama "prijateljskih"drzava!Treba lepo to vratiti po starome ako ih za mesec dana ne udomis zna se inekcija i u rupu.Sada ni u ataru nesmes da odstrelis psa lutalicu koji pravi stetu nad plemenitom divljaci.Kod nas niklo neko vikend naselje i neki pametnjakovic doveo dva pulina da mu cuvaju vikendicu i mi pustamo fazane krenuli nekih 300m od zadnje vikendice i od jednom se pojavljuju ta dva pulina i poceli da nam hvataju fazane,a mi hi taman ispustili iz gajbica gledamo i kipimo od muke.Otisli do gazde on kaze nisu to moji psi pobijte ih ako smete.Sad kod mene u naselju trenutno jedan pit bul,terijer i neki mesanac haraju po dvoristima pre neki dan mi uleteli u avliju i skoptisali petla ala sam ih lepo ugostio sa lopatom da je cak i otac izasao iz kuce da vidi sta se desava u avliji.I do skoro je jedan vucijak i neki labrador po ulici setao deca nesmeju iz skole kuci da idu nego ih roditelji sa motkama ispracaju i docekuju iz skole ali su ih sklonili izgleda u azil.Treba tu pod hitno jedan gradjanski rat pa da se malko procisti i ocisti taj olos belosvetski sto se nakupio i parazitira na nasoj grbaci i palamudi o zivotinjskim pravima oblaci kucicima carape,prsluk i pelene i tako nakaradne ih setaju po ulicama!

Vidi ne marim ja da vlasnici ,,meću" pelene ,,kerama", oblače džempere, spavaju u krevetima sa njima. Čak su neke stvari i opravdane. Ako pas iz tople sobe se izvodi u šetnju po hladnoči može se razboleti ako nema nešto obučeno. Ali hraniti iste pse u prihvatilistu i nekoliko godina, uhvatiti psa, istraumirati ga injekcijama, hraniti oko mesec dana, pa ponovo pustiti na ulicu nije ni prema psima humano, a više se plašimo ujeda psa nego da prenese besnilo, bar u situaciji gde se sredilo besnilo lisica u ovom trenutku. A o vlasničkim psima koji su napali ljude tek je sramota.

Nekada su Lovci isli po ulicama u pratnji Policije i ubijali kerove koji su na ulici,.
То је чак и била обавеза у ловачком друштву па су се неки бунили због потрошње муниције. Обично се зором прође насељем, кад нема народа, и пуца се сигуран погодак због рикошета. За нама су ишли шинтери да покупе лешине а милиција је била на стенд бају ако се устрели неки власнички пас (пуштен по ноћи) па власник нада дреку. Након тога се чисти ловиште. Бројност луталица се тако минимализује и не могу се организовати у чопоре.
Е сад, нису ни јадне животиње криве него родитељи који их купују деци уместо играчака. Тако да се зна где треба ударити по џепу!

Imam jednu prečicu od kuće gde ja živim do druge kuće gde su mi roditelji,idem tuda i sa decom pre nekoliko dana idem ja sam kad bacim poglen na 50ak m stoji doberman star jedno 5-6god i markira me gleda...ja gledam orah drvo pored sebe kako ću da se popnem na njega i izbegnem ujedanje,priblaižim se orahu i počnem da vičem i da udaram dlanom o dlan sva sreća odreagovao je na to i otišao.Sledeći dan kažem poštaru da opomene vlasnika jer neće da se pojavi na kapiju...Posle toga sam ga u daljini video još par puta u rešio da ponesem duge cevi ovih dana ga nisam viđao e sad dali je poštar odradio posao ili je gazda video da iza mojih leđa nešto viri ne znam...ali znam da mi je došao bliže samo bi uši od njega ostale spremio sam mu sitnu sačmu ČETVORKU lovci znaju šta je to::namigivanje::Moja jedina parola za vlasnike pasa i opomena glasi veži kera...dalje je muk.....

Nazad
Vrh