Nikad ovako !

Strašno je šta naša djeca vide na kioscima, sreća pa nemaju kablovsku i pristup internetu da se još više moralno upropaste.

f0a17f3a4781f79cd7faa57d5fdb7609.jpg

Ima idiota i tamo, samo nikako da dodju do izražaja kao kod nas.
Svuda ima idiota, kriminala, nezaposljenih ljudi ali negde je to 1% stanovnistva a negde je kao kod nas 99% stanovnistva u tome je stvar. I tamo imas svakojagod programa i svakojakih ovakvih pomagala ali se ne pustaju na tv-u preko celog dana i televizija bi za ovo dobila katanac. Mada ako je vlasniku proslo ubisvo zene a njegovom sinu ubistvo devojcice, sto ne bi i ovo? I sve je ovde bajno i sjajno dok se sav taj sjaj ne oseti na svojoj kozi a onda kuku lele.
Sta ti dete radi po kablovskoj i internetu je tvoj nacin vaspitavanja i tvoja odgovornost a zabravljeni mediji i gole zene na sred ulice to je pitanje drustva, drzave.

Ima u našoj državi mnogo više, čak velika većina je pametna, dobra i kulturna ali ne dolazi i ne dopire i ne čuje se njihov glas razuma. Ovi u manjini se mnogo više deru i onda gluposti prolaze....

Sta ti dete radi po kablovskoj i internetu je tvoj nacin vaspitavanja i tvoja odgovornost a zabravljeni mediji i gole zene na sred ulice to je pitanje drustva, drzave.

Sve je u državi odgovornost njenih građana... ne mogu se prodavati novine ako ih neko ne kupuje. Ali pojednici u državi kupuju takve novine i gledaju takve televizije taman toliko da i dalje mogu da se prodaju i prikazuju.
Svojevremeno je u Češkoj vlast htela da uđe u upravljanje državne televizije. Na sam pomen toga sutra dan je izašlo 400 000 ljudi i vlast je odustala....

Zato nam je društvo otišlo u krasni što je po novom sve nekada normalno sad postalo nenormalno i obrnuto.

Golotinja sa naslovnice na kiosku je strašna, a kad pederi paradiraju gradom, to je normalno i poželjno.
Ako istaknem trobojku na kući ili u firmi ja sam nacionalista koji bi da ratuje i kolje, a oni što gradom mašu zastavama naših neprijatelja su borci za mir u svijetu i novi prosvetitelji zatucanog srpskog naroda. Svaki dan se vidi koliko napredujemo i grabimo naprijed ka provaliji, ima da nadmašimo te naše velike prijatelje.

Danas je popularno mrzeti Srbe i Srbiju,a najlepse je jos ako zivis u toj istoj Srbiji e to je mnogima merak i dusevna hrana i onda si veliko mudo za takve stvari.

Svako ko mrzi sopstvenu zemlju je bolesnik. Jedno je gajiti mrznju prema drzavi a drugo je sasvim mrzeti neke ljude na vlasti koji radi svog interesa i na ocigled svoga naroda vodi drzavu u propast, bez obzira koja je to vlada.

ti vaši političari su ti jer ih je "netko" tamo" postavio na to mjesti , i taj tamo ga drži za muda i upravlja s njim a indirektno s vama .
Tko to shvati sve mu je lakši i sve razumije

ZA GOSPODINA BUFA Tako je Bufe sve si rekao U FULU koje shvatio a ja cu samo da pojednostavim koje proklizao i odleteo u reklame npr.izbor premijera Srbije nije izabran ovde demokratski legalno nego je ona MASONERIJA iz bele kuce rekla SALJEMO VAM MI PREMIJERA OBUCENOG U AMERICI a TAJ PREMIJER SE KONTROLISE IZ BAZE A SAMIM TIM ON KONTROLISE SA VAMA A TAKO JE I U KOMSIJSKIM ZEMLJAMA SLICAN SCENARIO jer premijerka je preko Hrvatske tj Amerike UBRIZGANA U SRBIJU i upravlja narodom a sta narod kaze ,nema sta da kaze nego da izvrsava sta naredi premijerka

Nazad
Vrh