Zoran Kostović
Član
Nikakvu štetu nije napravio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj je zakleti patizanovac.Inace fizikalac u lokalnoj polj apoteci i uopste nije agresivan.Ali eto nasao se na tom mestu i postao poznat preko nociSta je ljudima da se medjusobno biju sve to asov u ruke i da asove da izbace negativnu energiju.
To da ali posledice po zdravlje tek će ih stići.
Jel si gledao englesku ligu pre 20 god.? Mi smo zaostali u svemu pa i u huliganstvu. Sto je kod drugih bilo pre 20 god. kod nas je sad. Mada ni sad engleska liga nije bas tako nevina.Ja obozavam da gledam englesku ligu,deca od 5-6 godsede na tribinama i gledaju niko ne pravi pizdarije,ovde kod nas ne mozes kao covek otici sa decom da gledas utakmicu jer ne znas kad ce ti doci neki glavonja sa bakljom...
Ja obozavam da gledam englesku ligu,deca od 5-6 godsede na tribinama i gledaju niko ne pravi pizdarije,ovde kod nas ne mozes kao covek otici sa decom da gledas utakmicu jer ne znas kad ce ti doci neki glavonja sa bakljom...