Nikad ovako !

Pa kad lopovi imaju vise prava nego posteni gradani!

Ih ne jednom,vise puta begao od gusana,mamu mu bezobraznu...kad sam jednom kod druga pio kafu u dvoristu explodirala guma na prikolici i on otisao i sago se da vidi stetu na gumi...aajao..sva sreca ima jedno dete,ne znam sta mu je od muda ostalo kad je gad scepao pa nepusta...sutradan zaklo prase za rucak,gusan je ipak preziveo,kod mene ne bi..

A guske obavezno; ja sam imao gusana i dve guske. Gusan mi je sedeo u krilu kao macak i umiljavao se a komsije bez motke ("daljinskog") nisu mogli da dodju do vrata jer je sve sto nisu ukucani napadao kao lud te su ga s motkom drzali na distanci dok polako osvajaju teren.

Nema boljih cuvara a jos su i ukras u dvoristu

Posmatrao sam ga ja...nece on dok ga gospodje ne napujdaju,curke jedne guscije...
Kazu da su guske spasile rim,pa ti vidi bato..

Гуске су мајка мара....чик да неко прође а оне да не јаве

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Paunovi su za taj posao najbolji, nekada su ih Turci drzali u zatvorskim dvoristima, pa pobjegni ako mozes.
Ih na sta izadje ovaj video sto sam postavio, mene je vise sokirala reakcija posmatraca (uglavnom nedojebane tetkice), a ne napad kera. Kada je pandur upucao kera, krece dobro poznata zapadna zabrinutost za prava zivotinje. Dok za 100 000 Iracana,ili Libijaca nekoga od istih zabolje patka. Tesko licemjerje i ogavnost zapadne civilizacije, sve dok je njima potaman brinu za jadne zivotinje, a ako im nesto usfali (npr kada im je Katrina razjebala New Orleans), e onda su manje civilizovani od ovih u Siera Leone.

Za dvoriste naj bolji je pekinezer. Ishrana je korica hleba dnevno, a u stanju su da ne zatvaraju usta. Laju i kad treba i kada ne treba, a po potrebi jure i nogavicu.

Danas sam bio blizu infrakta kad sam video da mi je neko zapalio 10 k.j iseckane strnjike na kojoj je bilo razbacena 1t mapa. Njiva ogradjena kanalima,obilazio sam sve komsije okolo sa druge strane niko nije palio,pa sam dosao do zakljucka ili je opusak od cigare ili je namerno zapaljeno. Inace radi se o drzavnoj parceli.

E jbg,moj drugar se tako opekao,bacio na dzombu an i neko potpalio,ja uvek idem sa 2 traktora,jedan razbacuje vestak a drugi tanjira...

I ja sam sada platio skolu. Njiva daleko,reko kad smo bacali za psenicu poteramo i za kukuruz da ne dolazimo 2 puta,pa kada stignem zaoracu...sad se ziv jedem sto nisam u krug uradio tanjiracom kad sam spremo za psenicu.

Nazad
Vrh