Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre bih reko da gazda lici na psa.Lici li pas na gazdu?
Pas je onakav kakvim ga napraviš, bez obzira na rasu, podrasu ili nepriznato stvorenje. Moja sestra koja je bila zagovornik da 'borbene' pse treba istrebiti jer se plašila za svoju decu sada ima dva staforda u dvorištu a samo je provela malo vremena sa njima. Ja sam do prošle godine imao tosu ino i boljeg čuvara i pitomijeg borbenog psa nećete naći. A nedaj ti boze da je stranac položio ruku na mog sina u sekundi bi ostao bez nje.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
........I svi mi imamo psihickih problema i koje kakvih kompleksa dal nižih ili viših vrednosti, male piše itd.
Da,Miloice hvalim se jer sam lud,i cudim se vama "pametnima" na takvim razmisljanjima...
Mene je moja zenka dobermana htela da zakolje,bukvalno,a 6 godina samo bili jedno uz drugo svaki dan.
Odem normalno da je nahranim kad nje nema da skace na boks kao sto je uvek radila,vec se nabila u kucicu i rezi,ja krenem da otvorim boks i tad krece haos.Toliko se zaletela i skocila na mene da me oborila na seno i krenula pravo za vrat.Dozivao sam je,ma nista zapenila i kidise ko besna,srecom cale je cuo pa istrcao sa puskom i opalio tad je podvila rep i uspeo sam da prskocim ogradu.Dok smo gledali dal sam citav vrati se u bosk,ali kako krenem na kapiju tako se zaleti i hoce da me pokida.I cale presece i opali u nju.Pogodi je negde u pleca okrene se dva puta i bam preskoci ogradu i pobeze,nasli je nekih kilometar dalje u sumi ispod drveta i i dalje pokazuje zube.Tu smo joj nazalost presudili.
Ja tu snagu ne mogu da Vam opisem i taj instikt da ubije,od tad kera ne volim da vidim ni na 500m od mene.A odrastao sam sam kerovima i sa tom zenkom 6 godina,sve po ps nikad ni trunku agtesivnosti nije pokazala.
Sreca je sto sam ja bio u punoj snazi pa sam koliko toliko uspeo da se odbranim,al da je krenula na caleta ili kevu tragedija.
Nema potrebe za bilo kakvom vrstom ironije ili vredjanjem , sto se mene tice drzite i mecke ( ako vam zakon dozvoljava ) ali procitajte
ponekada i iskustva vasih drugih kolega kerovodja .( valjda ovo nije pogrdan izraz , naime u vojsci smo tako zvali ljude koji su se
brinuli (hranili i setali ) o sluzbenim psima