Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog silnih manastira po fruskoj gori i bezobrazluka ovdasnjih popova vecina ljudi je resilo da svadbe i krstenja obavlja po manastirima...svakako u manastiru nema tarife,kolko ko da,vino secer brasno,a u crkvi su tarife oko 100e za sve usluge...
E sad je problem sto popovi vise ne daju da se to radi,jel boze moj sto biste isli cak u manastir kad je crkva blize i pripadate parohiji(ostaju bez love)...pa jel moguce da su toliko bezobrazni? I ksko to moze da se zabrani? Iguman kaze pitajte prvo popa pa ako on dozvoli onda nije problem...navodno postoji i tarifa za blagoslov...budi bog snama
Juce mi rodak kupio audija jaje i na sva usta prica kako ga je platio 2500 maraka a ja ga nadem na pik.ba a cova ga cijeni 1650 marki...zar to nije za ovakvu temu
Šta je suština ove priče?Pravom verniku i Pravoslavcu nije bitno gde će se venčati,krstiti itd jer za pravog iskrenog Pravoslavca koji veruje u Boga ista je crkva na Kosovu,subotici,Malij Krsni...kao i Manastiri po Fruškoj Gori i Šumadji...na suštinu Srbine zaboravljaš ne ti nego većina sve prelazi u neko pomodarstvo i gluposti....I šta me briga dali Sveštenik određuje tarife i šta radi...jer svi ćemo polagati račun pa i oni...A ajd da vidim tog sveštenika koji te neće venčati ili krstiti jer nemaš novaca.Zbog silnih manastira po fruskoj gori i bezobrazluka ovdasnjih popova vecina ljudi je resilo da svadbe i krstenja obavlja po manastirima...svakako u manastiru nema tarife,kolko ko da,vino secer brasno,a u crkvi su tarife oko 100e za sve usluge...
E sad je problem sto popovi vise ne daju da se to radi,jel boze moj sto biste isli cak u manastir kad je crkva blize i pripadate parohiji(ostaju bez love)...pa jel moguce da su toliko bezobrazni? I ksko to moze da se zabrani? Iguman kaze pitajte prvo popa pa ako on dozvoli onda nije problem...navodno postoji i tarifa za blagoslov...budi bog snama
Zbog silnih manastira po fruskoj gori i bezobrazluka ovdasnjih popova vecina ljudi je resilo da svadbe i krstenja obavlja po manastirima...svakako u manastiru nema tarife,kolko ko da,vino secer brasno,a u crkvi su tarife oko 100e za sve usluge...
Meni je sveštenik na oči mog kuma ukrao moje kuče Nemačkog lovnog terijera,pa šta da radim ja u Crkvu ne idem radi njih nego radi sebe...
Можда човек хоће да га препрода после?Al da slazes za 1000 marak......sad mi svi znamo da je slago al et..