grunt
Član
Naravno da ima itekako ima!Pogledajte smo oko sebe i zapitajte se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znas li ti onu pricu za berberina i Boga? Kad je berberin zbog nekih tako siromasnih i bolesnih ljudi tvrdio da nema Boga? To coveku koji se brijao i sisao kod njega nije bilo pravo, ali kako da mu dokaze? Izadje on na ulicu pa vidi te neke ljude zarasle u bradu i kosu, sve onako rascupani pa mu sinu. Vrati se u radnju i kaze ovome da je upravo otkrio da berberini ne postoje. Nasta mu ovaj naravno odgovori da ne lupa, jer je eto on sam dokaz da postoje. Covek mu rece da postoji berberin ne bi onaj tamo iso ulicom onako zaraso i rascerupan. Berberin ce na to: " pa samo treba da me potrazi i da mi se obrati i ja bi ga obrijao i osisao ". Covek mu na to odgovori: " tako je i sa Bogom ". Ako ga ne trazis ne mozes da ga pronadjes.I onda kažu ima Boga????
I onda kažu ima Boga????
Kakav sada TOČAK ima veze sa verom u BogaAla ga natovariste na hrpu... Nekome ima, nekome nema i TOCKA.