Nikad ovako !

Ne zamisljam koliko ih ima ja stvari postavim tako da ih sve smatram buzdovanima dok ne dokazu suprotno ali cinjenica je da su vecina takvih na nekim odgovornim mestima..

Grunt...otkud znas da bi ti njega izdeveto...mozda bi on tebe..to se nezna nikad.......Prvo je tu otac kriv sto je pustio dijete bez para a zatim taj kondukter i sofer ..ipak nisu trebal ostavit dijete samo po mraku i hladnoci...kako bi mu pomogli da je nesto drugo trebalo..

Koji je vama ku... Jel otac lepo napisao da prvi prevoznik nije naplaćivao deci karte!Ako ne laze naravano,i da nije znao da ovaj drugi naplaćuje,Iz tog razloga je dao detetu novac za užinu ne i za kartu...ali ako vi smatrate da je u redu izbaciti dete od 10god iz busa po ovakvom vremenu iz BILO KOG RAZLOGA vama definitivno nešto u glavi fali pa dali vi imate decu???Smiljane da je Sveti petar sine ode on u pm!

Grunt sto to tako primas k srcu. Ko kaze da je dete trebalo izbaciti na -10, pa naravno da nije trebalo, ali se postavlja pitanje da li se sve desilo bas tako kako je novinar napisao. Sta ako je tekst nafilovan i napravljen sa ciljem da se konkurent izbaci sa tog trzista.
Ja, iskreno, nista ne verujem novinarima i televiziji dok licno ne vidim.
Ako su ga izbacili samo zato sto nije imao kartu onda su necoveci i za svaku osudu, ali uvek postoji i druga strana medalje tako da "zatvori Tv i otvori oci"
Nigde se ne spominje nista o detetu, samo da trenira box. Na osnovu kojih cinjenica i saznanja mi donosimo zakljucke i osude, na osnovu sto su nam rekli i prikazali ?

Ovo sam napisao pod predpostavkom da je sve tačno.Novinari su naj veći plaćenički ološ koji postoji...čast ljudima tj novinarima koji svoj posao obavljaju pošteno i koji za svoje priče imaju validne dokaze podkrepljene činjenicama a ne rekla kazala.Takođe jako dobro znam na šta su sve spremna deca od 10 i kusur god:ppozdrav:

Kod nas klinac od 15god udario šofera autobusa i razbio mu nos.Sad baba treba da proda jedno dva jutra zemlje da plati odštetu.

Poslednja izmena:
Koji je vama ku... Jel otac lepo napisao da prvi prevoznik nije naplaćivao deci karte!Ako ne laze naravano,i da nije znao da ovaj drugi naplaćuje,Iz tog razloga je dao detetu novac za užinu ne i za kartu...ali ako vi smatrate da je u redu izbaciti dete od 10god iz busa po ovakvom vremenu iz BILO KOG RAZLOGA vama definitivno nešto u glavi fali pa dali vi imate decu???Smiljane da je Sveti petar sine ode on u pm!
Netreba izbaciti nikoga iz autobusa ali ako si pažljivo pročitao moj post onda si trebao da dodješ do zaključka da za maloletno dete od 10 god,odgovara punoletan otac od 37 godina.Ija imam decu koja idu na plivanje uveče u 18,00 ili još kasnije pa ih odnesemo autom,pošto živim u Gradištu a moram isto 15 km da ih vozam za Bečej:ppozdrav:

Nazad
Vrh