Nikad ovako !

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL] [/IMG]
slike.php
[/URL]
slike.php
[/URL][/IMG] [/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG] Nadjoh u albumu pa reko da postavim jesenas sa terena u blizini Lajkovca.Ja sam piolotirao Ruju bilo malko klizavo a baja sa pasatom nema krila.
Gde je ovo?

Norberte jel se šta upecalo?
(Da ne bude opet :off_topic:)
Nikad ovako, mi se nije jela pržena deverika :)

Da se javim vratio sam se sa cepa, sada bi trebalo da su prosli i pomocna dva. Imam problema sa internetom, kad to resimo bice video nenadanih problema. Naime sta se desilo, dok je 11 radio na prosirenju dela gde je lednajdeblji gde je mali (kojeg su danas oslobodili oko 11 h). Dok je to prosirivao led se odvojio od obale duzine oko 2 km. Pa se zaglavio nizvodno od broda, jedva je opet prosao da mu dodje sa nizvodne strane. Kazem sve se to desilo nama pred ocima, sto cete videti na videu kad sutra resim internet.

Al ga salta

[video=youtube_share;pWvABi1iPRw]https://youtu.be/pWvABi1iPRw[/video]

To ti je jedan malo "specijalan" decko... Jedan od onih koji pali maglenke na autu da izgleda "opasno" i tome slicno...

Nije mu za zamjeriti.

Kad god ima sansu negdje ocrniti IMT on to radi i doslo je do te mjere da ga vise nitko ne dozivljava. Vjerujem da je ovaj video namjerno snimljen tako da on "dokaze" kako IMT ima los mjenjac...

Jasno je da ova nasa drzava funkcionise po vrlo jednostavnom sistemu: Dam ti-das mi, dodjem ti-dodjes mi, kume-brate, itd. Mozes da zavrsis po'so zato sto si u dilu sa nekim, a on opet uziva od tebe nagradu sto ti je pomogao.
Samo mi nije jasno ko ima vajde od doticnog gospodina, i kako se on obreo u situaciji da se pita za bilo sta? Kome ovaj moze biti od ma kakve koristi, osim da bue dvorska luda?

Nazad
Vrh