Nikad ovako !

Da.Iz Inđije,S.Pazove i neposredne okoline a naši ljudi najureni.To je tamo kao u Karingtonovima.Ne zna se ko koga kerebeči. :haha:

Interesantno da se nigde nije pojavio podatak da i Srbija i Hrvatska učestvuju u održavanju tih madjarskih ledolomaca sa 50%. Što je dogovoreno davnim medjudržavnim ugovorom. Što opet mnogo govori o kvalitetu današnjeg novinarstva:-( prave kvaletetne informacije nema ni u tragovima...

Interesantno da se nigde nije pojavio podatak da i Srbija i Hrvatska učestvuju u održavanju tih madjarskih ledolomaca sa 50%. Što je dogovoreno davnim medjudržavnim ugovorom. Što opet mnogo govori o kvalitetu današnjeg novinarstva:-( prave kvaletetne informacije nema ni u tragovima...
Novinarstvo se svelo na to koja starleta (citaj kurava) je pokazala guz i sta rade deca od lepe brene,cece itd.....

Koliko sam ja procitao ovdje u novinama pise od juce da Srbija placa 25% troskova razbijanja a Hrvatska 25% placa cijene razbijanja leda, a ostalih 50% snosi Madjarska ali da ovih dana dolaze jos 2 ledolomca i to je neki dil izmedju Srbije i Madjarske idu razbijati u Srbiju , tko to placa ne pise. Pise i da je Vojvodjanska obala Dunava najniza.

Da, to 25%-25%-50% se odnosi na troskove razbijanja (na granici Srb-Hr), ne na odrzavanje. To na nize delove ni ja neznam.

Па ето могу и нама онда да чувају небо јер је ратно ваздухопловство скуп спорт. Па кад се све то лепо стави на папир колико то чување кошта на годишњем нивоу, исплати се имати своју авијацију...исти је случај и овде. Ми смо те ледоломце имали, све што је требало урадити са њима је кап ремонт...није ти то војни авио да ти требају савремени радари и ракете, већ брод којем такве ствари не требају. Него смо дозволили да нам муфљуз купи исте, не би ли згрнуо дебелу лову од државе за њихово коришћење, а на крају их је оставио да пропадну ко зна из ког разлога.

Неке ствари треба да буду државне, а не хоштаплерске...

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL] [/IMG]
slike.php
[/URL]
slike.php
[/URL][/IMG] [/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG] Nadjoh u albumu pa reko da postavim jesenas sa terena u blizini Lajkovca.Ja sam piolotirao Ruju bilo malko klizavo a baja sa pasatom nema krila.

N.A ko da kaže šta nam je zaista potrebno kada ljudi koji su se školovali za takve stvari rade u gradskoj čistoći kao fizikalci a oni koji nisu sposobni ni nacrtanu ovcu da čuvaju sede u ministarstvima.Jednostavno profesionalni kadar je toliko omalovažen i potcenjen...

A šta je problem sa plaćanjem usluga ledolomaca.... obična trgovina... tante za kukuriku.... pa Rvatima mađarska čuva nebo što nebi nama lomili led....
....problem je da li smo sa tim iljadama mogli neko dete da izlečimo a ne da se šalju sms-ovi....

Nesto si pomijesao , Hrvatima cuvaju nebo najmanje 2 puta punoljetni MIG21 , a Slovencima cuvaju Austrijski F16 nebo(placaju uslugu). Koliko je meni poznato i Madjari su imali problema sa time prije, Rusi zavrnuli slavinu za rezervne dijelove za Madjarske 29-tke.

Nazad
Vrh