Nikad ovako !

Da i još da napune onaj šareni voz pun sadašnjeg stručnog vladajućeg kadra i da ga oteraju u najdublji deo 'ladnog Dunava.

Toliko vise nisam strucnjak da znam :osmeh: Mislim da za zivotinje nija bas zdravo... Ali ako ne moze drugacije.

Nasao sam neki stari snimak iz 2012, tu se bas moze videti kako "baca".

Da il ako promase pa opale bent, onda jos gore... o da dulka bas tako ljulja ovaj sto je prosao... ja kazem ovi nisu stajali 48 sati sad kad su stali ja mislim da po kopnu neznaju hodati.

Poslednja izmena:
Pa kad smi mi njima?
Nije to cudno nista. U Hu drzava snabdeva vodoprivredu, a kod nas (jedino) paori. U oba slucaja su silni novci u pitanju, ali 22/2 za Hu sto se tice ovih cuda - ipak su novci malo vise usmereni na to sta trebaju, a ne na fotelje, mada ima i toga.

Pa koliko li kosta ovaj ledolomac da ne moze drzava da kupi?
I jos ima dva koja stoje vise godine, cekaju remonte.
A mislim da je Greben Epsov brod. Tako da kada privatizuju EPS, ostacemo i bez njega.

Kao jos mnogo stvari koje su otisle privatizacijom.. kod nas sve sto je selo gradilo od samodoprinosa odrzavalo je jedno drustveno preduzece, i kad je kostic kupio kupio i ovo sto su nasi roditelji zidali. radi se o betonskim silosima, i jednom motelu restoranu da budemo precizniji.

Mene vise nervira sto je preko 90% parkinga napravljeno iz samodoprinosa, a onda se sete da otvore JKP i naplacuju taj parking narodu koji ga je napravio u vidu raznih nameta.

I jos malo sve ce biti zona. Barem u Somboru. Naplacuju parking u gradu koji je provincija i polu grad u svim mogucim ulicama. Nacrtaju sa cetkom mesto i odmah zona.

Nazad
Vrh