Nikad ovako !

Kazu: "Narod je jedna jaka kobila".

Ne mrzim nikog.Nisam član ni u jednoj stranci ali sam protiv svake trenutne vlasti ali su ovi premašili sve sa haračima i nametima koje izmišljaju.Preporučio bi im da malo olabave jer narod sve teže izdržava namete.
Hvale se kako nikad nije bio puniji budžet ali su zaboravili ko im puni i da li više ima čime da puni

Ista stvar i kod nas, samo po narodu udaraju a sebi dižu plaće. Žalosno, al mi smo ih izabrali.

Sve nacije imaju svoje dijabole...razlika je samo u procentu.
Ovaj je barem iskren pa je sebe nazvao Firerom :osmeh:

Kad ste već počeli politički.....ovo je više za temu zabava i smešne slike......

[video=youtube_share;TxNIDHAcJMk]http://youtu.be/TxNIDHAcJMk[/video]

Са његовим точкм нешто није било у реду, то се види на снмку. Нон стоп је био некако искривљен ка унутра. Прво сам помислио да је због скретања на десну страну, када се ти точкови увијају као ненормални, међутим врло вероватно да је он оштећен и тако вожен па се гума прегрејала на овој руској зимуљи од силног трења...

Galicije, i ja bi rekao isto. Verovatno da je nekako ostetio osovinu pa je tocak isao ukoso i pregrejao se. Masa po snegu tesko da se moze zagrejati jer ga put hladi gazeci sloj, oaim ako grejanje nije doslo iz kocnica. Vidi se da je cak i komplet felna otpala. Pricali su vozaci da su na nekim nizbrdicama mnogi palili kocnice a nekako su i gume uspevale da se zapale.

Nazad
Vrh