Nikad ovako !

Pa šta su radili ti sa snimka.
Ne razumem ljudi kako neko može da teži i hvali saradnju sa onima koji su ubijali nas i našu decu,uništavali nam naša teško stečena dobra i zdravstveno nam uništili nekoliko generacija-nemam reč kako bi ih nazvao.Neka mi neko pomogne da je nađem
Kompletni idioti.Eto dve:osmeh:
Inace zamolio bi urednike,ako moze,ok svi krsimo temu i pravila ovim prepucavanjem istok zapad,ali moze li neko da opomene ili udalji clana Peet zbog KONSTANTNIH uvreda na racun jednog NARODA, koji ima znacajnu nacionalnu manjinu u drzavi Srbiji,sto on i sam jeste...Vredja direktno par clanova foruma.

O čemu BRE vi ljudi raspravljate to nije normalno,ali majke mi. Prosto se nekada zacudim i .... svako od njih gleda svoju guzicu što i mi treba složno da radimo.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Bilo gde da odes u EU kad kazes da si iz srbije kao da si rekao da si septicke jame. Pricao sam i sa rusima i evropejcima, pa zato vise volim ruse, jer za njih ne predstavljamo sadrzaj te septicke jame kao za evropljane. Ne vidim u cemu su rumuni, bugari i hrvati bolji od nas ali politika je sve to napravila da smo najgori pa se tako i odnose prema nama.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Bilo gde da odes u EU kad kazes da si iz srbije kao da si rekao da si septicke jame. Pricao sam i sa rusima i evropejcima, pa zato vise volim ruse, jer za njih ne predstavljamo sadrzaj te septicke jame kao za evropljane.

Ne znam gde si to ti bio, putujem puno u EU, svaki mesec i ja to o cemu ti pricas jos nisam doziveo, niko mi nigde nije rekao ruznu rec zato sto sam iz srbije, doduse nisam ih ucio kako treba da se uredi njihova drzava i kurcio se da sam pametniji od njih....

6 aviona remontovanih za 25mil

da a nemojmo zaboraviti da su nam poklonili akumulator!

Dzaba godisnje stotinak miliona od EU, 90% izvoza u EU.... akumulatori bre!

I da zavrsim diskusiju ovde i tako sam vecinu komentatora stavio u ignore listu.
Nemam nista protiv ako vecina u srbiji odluci da budemo ruska gubernija i upropastimo sami sebe, necemo biti ni prva ni poslednja drzava koja je sama sebe upropastila...

ali mi je veoma licemerno uzimati pare, donacije, pomoc i trgovati sa EU a hvaliti nekog ko za nas nehaje.

Ja cu preziveti, preziveo sam i Slobu ali nisam siguran da ce preziveti mnogi.
Ponekad moras dotaci dno da bi poceo da razmisljas sta je u tvom interesu... neko uci na tudjim a neko na svojim greskama, nama je izgleda sudjeno da ucimo na svojim a zna se za koga se kaze da uci na svojim greskama...

Koliko se ja secam Rusi nam nisu rasturili drzavu pa nam humanitarno bombardovali industriju i ubijali decu unistili kompletnu industriju da bi nam prodavali svoje stare masine i trulo meso , modifikovanu soju kojom hranimo stoku ,verovatno smo zbog njih najzdravija nacija na balkanu.

@trtmrt, nije ti niko rekao, ali pitaj ih za misljenje. Ovaj film sam gledao par puta.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kod mene u ulici od zadnjih 8 smrtnih slučajeva 6 je umrlo od malignih bolesti, inače su naši zapadni "prijatelji" bombardovali neprestano vojna skladišta goriva,kilometar vazdušnom linijom od naše ulice,a par bombi je palo na sam kraj naše ulice,nekih 200 metara od moje kuće.Ulica ima 30 kuća.Tako da jeb.. ja njima sve najmilije,daleko im lepa kuća,a ovi što ih podržavaju zarad neke koristi od njihovih "donacija",verovatno bi prodali i mamu i tatu za dinar.
Za mene važi ona parola ne moraš mi pomagati ali mi nemoj mi ni odmagati.

Poslednja izmena:
Moraš imati argumente, tvoju ličnost nisam napao samo sam objasnio kako to EU pomaže i od čega..dakle pošto nisi slušao na času ekonomije, EU ima štampariju novca i tamo neki čika stisne dugme na kome sa brojem 1 a potom 0000000000000000 u zavisnosti kome koliko treba da se kupi naklonost http://www.dw.com/en/italys-sovereign-debt-hits-record-high/a-18583683,
Dakle tebi smeta Rusija zato što ti ne daje repa? :haha: A zašto da ti da? Ovde pa stalno neko očekuje od nekog da mu se da....a što se tiče nisa dali bi ti bilo draže da Amerikanci eksploatišu rudna bogatstva, dali bi čvršće spavao :spavam:

Samo covek sa ozboljnim psihickim poblemom moze da podrzava one koii su krajem 20 veka bombardovali jedan neduzan narod. Nemojte vise pisati gluposti. Sedite, stavite prst na celo i razmislite malo.
Vi mislite o eu fondovima za poljoprivredu, kako ce vam neko dati nesto za dz, a ne vidite da ni ti evopejci nemogu vise ni sebe da finansiraju. Engleska je izasla iz eu, ko je sledeci? Alo, ljudi dozovite se pameti. Ta vestacka tvorevina je dosla do svog maksimuma. Niko vama nece nista dzabe dati, zaradili ste dobre zapadne traktore koje ima i eu seljak, napravili ste kuce, hangare,,,kupujete zemlju, obrcete,,,, sta vi vise uopste hocete. Pitanje je za par ovih sto se vecito bune i kontraju. Nas muce problemi koje nam nece eu srediti. Skupo gorivo, djubrivo,,, jeftitni nasi proizvodi. Sto se tice Rusa i da nam nista ne pomognu, veliko im hvala. Bar nas nisu odmogli.
Jedina drzava sa kojom imamo potpisan ugovor o bescarinskom izvozu proizvoda.

Ovo je poljoprivredni forum. I da se podsetimo rasprava je pocela od toga kakvu poljoprivredu ima Rusija. Rusi su nasa braca i mogu nam biti drazi nego zapadnjaci ali realno poljoprivredu imaju mnooogo losiju i od nas a kamoli nego zapad. Moramo priznati da VBR, MIG, Oganj, Orkan, Kacusa itd bas i nisu neki poljoprivredni brend. Cinjenica je da niko jos nije ni video niti cuo za dobar Ruski hibrid kukuruza,suncokreta ili sortu psenice, uljane repice itd. Cak mi njima izvozimo semena ratarskih kultura. Ja mislim da nam neko moze biti neprijatelj pa makar to bio i zapad ali ako je on u poljoprivredi uspesniji od nas onda je normalno da tezimo da se u toj oblasti na njega ugledamo a ne na Ruse. Ne da simpatisemo nekog ili mrzimo nego darazmisljamo u kojoj oblasti cemo se na koga ugledati.

Tako je Ivice, imas odlicno zapazanje. Rusija je nasa sansa i dalje za izvoz hibrida kukuruza, sorata psenice i drugih kultura ... MILIONE hektara po Rusiji smo posejali nasim semenima, izgradili institute, nauku, zaposlili na stotine radnika.

E vecita tema u Srbiji.Verujte rusi nas nisu bombardovali ali su nam doneli komunizam koji je vise ljudi pobio nego nemci i nato.Srpski seljak je dobro zapamtio komunizam i ruse.Zasto je premijer svog sina poslao na skolovanje u London.Zasto svi srpski politicari koji su za Rusiju ne salju svoju decu tamo da se skoluju nego po Evropi i Americi.
Gospodo pogledajte izvoz Srbije u Rusiju od uvodjenja sankcija pao je tri puta.Umesto da se povecava on pada.Jer nasa braca Rusi ipak uzimaju tamo gde im je jeftinije i blize.U biznisu nema ljubavi.
Pogledajte ruskog seljaka i evropskog ili americkog.Sve ce vam biti jasno.Mi zivimo u svetu u kome nema ljubavi nego samo interesa.Ne podrzavam Vuciceve kumove i mafijase ali ga podrzavam po pitanju toga da Srbija mora ostati na tome da jednog dana dostigne evropski sistem vrednosti.
Mi smo zadnjih decenija napravili to da svi beze od nas i da nas gledaju kao cudake.

@ IvicaR
Sve si ti ovo lepo napisao,i to stoji tako trenutno,ali nisi napisao jednu sitnicu a to je zašto je to tako,evo ja ću da ti kažem,zato što je Evropa (velika većina -čitaj Nato pakt) sa Amerikom,napadale sve zemlje koje nisu bile saglasne sa njihovom politikom (ratovi,sankcije) a to je pokoravanje njenim zahtevima,znači oni svojim političkim i ekonomskim delovanjem zatvore sve fabrike gigante industrije koji nešto vrede (IMT,ZMAJ,Tekstilna industrija...) preuzme to tržište koje je pokrivala ta industrija i onda normalno da su oni razvijeni i ne možemo da ih pratimo tehnološki,Npr. čija je škoda u Češkoj pa Nemačka, nije Češka.Isto su uradili i SSSR , razbili ih na više država,da bi ih oslabili,da je Belorusija ostala u sastavu sadašnje Rusije imala bi Rusija MTZ traktore najprodavanije traktore u svetu posle John deer-a itd.

@Cveta
Ovo što si napisao za smanjenje izvoza iz Srbije je takođe tačno samo i ti si zaboravio da napišeš zašto,uvode se sankcije Rusiji, Oni od nas traže da im izvezemo Jabuke ,Meso... Onda naši pametnjakovići uvezu jabuke iz Poljske nalepe naše deklaracije, i izvezu u Rusiju,i tako preko noći naš izvoz jabuka prema Rusiji poraste za 40% (podatak iz ministarstva trgovine) ,i onda Rusi pitaju sasvim logično pitanje jel to vama preko noći rodila jabuka za 40% više ,naravno provale nas i tu je priči kraj, tako identično smo uradili i sa mesom,ko je budala da to trpi,ajde probaj to da uradiš nekom od zemalja evropske unije dobio bi kontra sancije da se ne bi oporavio duže vremena.

A što se tiče Ruske tehnologije i poljoprivrede,ove sankcije su im samo donele dobro ,za nekoliko godine njima neće trebati uvoz mnogih dobara iz prehrambene industrije ili će ih smanjiti na minimum.Samo malo gledajte na globalnom nivou,situacija se menja iz dana u dan i to vrtoglavo,Turci dojučerašnji podguzi Amerike, prešli na Rusku stranu i to ne zato što ih vole nego zato što moraju (ekonomski razlozi)
Postavljen američki sekretar (on je zadužen za spoljnu politiku Amerike),inače prijatelj Putina i čovek kojeg u Americi zovu Ruski čovek.A kad se završi ovo u Siriji Onda su tek na konju.

Ovo je poljoprivredni forum. I da se podsetimo rasprava je pocela od toga kakvu poljoprivredu ima Rusija. Rusi su nasa braca i mogu nam biti drazi nego zapadnjaci ali realno poljoprivredu imaju mnooogo losiju i od nas a kamoli nego zapad. Moramo priznati da VBR, MIG, Oganj, Orkan, Kacusa itd bas i nisu neki poljoprivredni brend. Cinjenica je da niko jos nije ni video niti cuo za dobar Ruski hibrid kukuruza,suncokreta ili sortu psenice, uljane repice itd. Cak mi njima izvozimo semena ratarskih kultura. Ja mislim da nam neko moze biti neprijatelj pa makar to bio i zapad ali ako je on u poljoprivredi uspesniji od nas onda je normalno da tezimo da se u toj oblasti na njega ugledamo a ne na Ruse. Ne da simpatisemo nekog ili mrzimo nego darazmisljamo u kojoj oblasti cemo se na koga ugledati.

Ta oružja sam naveo zbog tvrdnje kako su Rusi zaostali u odnosu na zapad

Nazad
Vrh