MOMOSARIC
Član
Zar neide traktol ili transhidrol u fergusona a ne 90ka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima jedno selo,Bobota,znaš ti gdje je.Tamo često idem jer imam familije tamo.Ekologija 0 bodova.I što se tiče ulja i ambalaže od hemije.Uz vupik.ove njive ima kanistera hemije.E sad dali je to dobro što se može prosipati gdje se stigne je pitanje. To ulje je štetno i to jako, baca se sve oko sebe i ne samo ulje, isto važi i za ambalažu od pesticida, truje se sebe, svoje komšije i na kraju svoju djecu. I kad čitam po novinama da je Srbija po oboljenju od raka u samome vrhu ljudi se pitaju otkud, krivo nato bombardovanje, je kako da ne.
E, vi jos smijete kupovat ulje "na bure" kolega kupio bure motornog ulja pred zetvu i poslali mu odmah inspekciju da vide gdje zbrinjava staro ulje. U odnosu na novo ulje moras imati uskladisteno 15% manje rabljenog ulja koje predajes u za to registriranu firmu koja ce to ulje proslijediti dalje na rafiniranje i sta ja znam... Treba i dozvola za skladistenje rabljenog ulja a ne smije u buretu skladistiti rabljeno ulje a novo smije?!? Do sad je i on davao rabljeno ulje komsiji koji ima grijanje radionice na rabljeno ulje ali da je to spomenuo inspekciji dobio bi i komsija po repu. NAVODNO da vise sami ne smijemo mjenjati ulje u traktorima kod kuce, da se i za to mora terati na servis?!?!?!?
Ddobio je neku opomenu da zna za u buduce. Kad nam je pricao nije ni on sam vjerovao sta prica, kakve sve gluposti namecu al zakon je zakon, nabijem li ga...
Nas stiscu sa svih strana...
Ma sta jedu govna sto ne obezbede rakete u tim podrucjima ugrozenim ledom!Kakva matematika kakvi bakraci treba da stoju sleper raketa i kad dodje oblak rokanje ko u Ukrajini nema tu kako i sta eto tako.Ti ljudi koji su nadrljali sami bi kupili taj sleper raketa samo da spasu malinjake i voce od leda.
sto ne obezbede rakete u tim podrucjima ugrozenim ledom!Kakva matematika kakvi bakraci treba da stoju sleper raketa i kad dodje oblak rokanje ko u Ukrajini nema tu kako i sta eto tako.Ti ljudi koji su nadrljali sami bi kupili taj sleper raketa samo da spasu malinjake i voce od leda.
Ima jedno selo,Bobota,znaš ti gdje je.Tamo često idem jer imam familije tamo.Ekologija 0 bodova.I što se tiče ulja i ambalaže od hemije.Uz vupik.ove njive ima kanistera hemije.