Nikad ovako !

Ne znam stvarno sta je tim ljudima ili im je novac udario u glavu, pa misle da mogu da rade sta hoce kome hoce i kako hoce, ili jednostavno su ''neiskusni'' pa naprave stetu... A obicno su bezobrazni kada im novac udari u glavu pa ''bockaju'' ... Raznih ljudi ima...

Ma to je bezobrazluk kod nas je bio slucaj isto jedan "gazda" oprskao coveku 4-5 redi duz cele njive vetar duvao i nagrdio coveka ovaj ga zvao na dogovor on mu kaze ma tuzi me izasli inspektori,noseno na analizu ustanovljeno da je oprskano hemijom koju je taj nesavesni gazda koristio i na kraju covek izgubio sud kao nemaju dovoljno relevantnih dokaza kao nije ga niko video da bas on prska???I onda se ljudi okurcili kad moram tako reci pa ne jebu zivu silu prskaju jer znaju da im nece niko nista naplatiti ali zato je tu zlatno pravilo istom merom ali x2 i da vidis kako ce se smiriti jer su vecinom to **greška kada im pokazes zube beze ko picke.I najbolja kombinacija maton u prskalicu i pun gas sto vise da im oprskas i kad dodje do zametanja ono ili jalove biljke ili neki degenerici sa sitnim rodom.

Pre nekih sat vremena u mom selu 100 metara od moje kuce deslio se ubistvo i samoubistvo.KATASTROFA, a samo da napomenem juce je u Kraljevu bio crn dan jedan moj poznankin od 20 godina se obesio a jedan covek od oko 50 godina izvrsio samoubistvo skocivsi sa zgrade.

Tek sad videh ovo,ali idemo polako .Fale zarezi.
"a se demostrativno protivim ovom tvom predlogu o uzvracanju jer zasto unistiti, moj predlog je da kad sazori skines usev, tako cu ja, e nema vise da se nerviram i slicno i da te opominjem,lepo skinem i smesak i nisam ja .MARS!!!!!
E neces vise ja ti kazem,
pa dal si tada popizdeo ,prijatelju moj ,sto ti je tvoj caca sjebao moj suncokret ,ima toga jos ,idemo dalje.

To se odnosi na mog prijatelja, postenog.

Pre nekih sat vremena u mom selu 100 metara od moje kuce deslio se ubistvo i samoubistvo.KATASTROFA, a samo da napomenem juce je u Kraljevu bio crn dan jedan moj poznankin od 20 godina se obesio a jedan covek od oko 50 godina izvrsio samoubistvo skocivsi sa zgrade.
Sta se desava sa ovim narodom? Poludeo nacisto. Cela Srbija pogibe. Ili ubijaju jedni druge ili sami sebe. Svaki dan u novinama pise ili ubistvo ili samoubistvo:sjasi:.

@ jjova

Vidim ja da jeste to crnjak, ali ova tema se nalazi u delu o traktorima, predviđena je da se postave vesti šta ne bi trebalo da se radi sa poljomehanizacijom jer posle ništa se dobro nedesi. Sad ne vidim baš kako se ovaj tvoj link uklapa u priču.

Evo kako se kod nas resavaju ne rascisceni racuni nadam se da ce se videti neko je nekom oprskao suncokret e sada dali je namerno preskako po dva reda ili sta je fora neznam!

- - - - - - - - - -

Inace meni neka balavurdija evo vec drugi put driftuje po njivi prvo su za novu godinu po psenici,a sada i po kukuruzu inace u blizini imaju vikendicu pa onda valjda kada se uduvaju i napiju pocnu da izvode besne gliste po ataru kanda ce raditi popravno vaspitna terapija.

Sa neke stare drljace skinite zube,zavarite ih u trougao i pospiste po njivi,samo zapamtite gde ste stavlajli da bi skinuli kad vi ulazite,i onda sutradan zateknete onoga ko prska kako menja gumu u vašoj njivi :osmeh:

Godinama imam problema da mi prvi redovi do komšija budu osakaceni , ali da budem iskren ne uzbuđujem se previše, iz razloga što sam siguran da nije bilo zle namere, a i meni se desilo prošle godine da sam komšiji zeznuo vratine i pored vetar dizni.

Razlika je u tome što sam ja komšiji platio tu štetu i to na moje insistiranje platio sam duplo vise u odnosu na zajedničku procenu. Naravno meni niko nikada ništa nije nadoknadio, ali nisam ni tražio da budem iskren. Elem, u mnogo slučajeva nema potrebe ići djonom , jer nikad ne znaš šta može da te sačeka sa druge strane, a iz iskustva znam da na normalan način može da se reši 90% tih stvari.

Tek sad videh ovo,ali idemo polako .Fale zarezi.
"a se demostrativno protivim ovom tvom predlogu o uzvracanju jer zasto unistiti, moj predlog je da kad sazori skines usev, tako cu ja, e nema vise da se nerviram i slicno i da te opominjem,lepo skinem i smesak i nisam ja .MARS!!!!!
E neces vise ja ti kazem,
pa dal si tada popizdeo ,prijatelju moj ,sto ti je tvoj caca sjebao moj suncokret ,ima toga jos ,idemo dalje.

To se odnosi na mog prijatelja, postenog.
Shvatio sam posle :). Kako god da okrenes, naplatio ti stetu ili ne, za uzurpatore nikako ne mozes biti covek... Njemu treba i tu je kraj price... I kod mene covek godinama svoju njivu spaja s mojom, i skida useve, ove godine posle razgovora sam je potanjirao deo psenice... Nekad i razgovor pomaze!

Ova je više za ovu temu,nego za pšenicu ... nažalost ...

IMG_20160607_151605.jpg

Nazad
Vrh