Može tako ali treba veliko vozačko iskustvo ali ipak je led,led.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja na mojoj 206ici imam upozirenje kad temperatura padne na 3 stepena u toku voznje,upali se alarm pise opasnost,klizavo.
Dobro su prosli,mogli su i gore. Nije za hvalu,al ja redovno i brze od toga vozim. Pogotovo ako poznajem put,onda malo rada na menjacu i usporim na vreme..
Ja na mojoj 206ici imam upozirenje kad temperatura padne na 3 stepena u toku voznje,upali se alarm pise opasnost,klizavo.
Pa kad neceju da cekaju vise distance vlasti.Zna policija kome da naplati kaznu.
Набавите људи гуме са клиновима (ексерима) и терате ко по сувом...
To je zabranjeno koliko ja znam...
Situacija juce: Mladji brat radio do 15 h ja sam ostao do 16h i ajde da me ne ceka tih sat vremena pita decka iz komsiluka koji radi sa njim da ga poveze.
Decko pre mesec dana kupio prvi auto golf trojka 1.9d prve samostalne voznje, mlad i neiskusan i sa uverenjem da ima dobre gume vozio po ledu 60km na sat kaze mi brat bukvalno se ponasao kao da je suvo i ako ga ovaj stalno opominjao da uspori i na kraju na ulaz u selo krivina poce da ga zanosi i pravo u betonsku banderu.
Sreca nikakve povrede ili veca steta krilo,far, branik i zamalo mogla i guma da strada od drzaca branika.
Teram kako hocu,a dokle cu..,
Borko po mom autu su snimali Taxi film,znas kad stane auto pa zameni gume za gusenice,al nemoj nikom pricati nece ti verovati.