Nikad ovako !

Ima toga i kod nas pretovare najviše drva pa zaglave u blato ni vitlo ih nemože izvući. Jedna bena je spuštao prikolicu drva sa 533 i šaltao nizbrdo iz treće spore u prvu loše kočnice izgubio kontrolu ... Očevici kažu da je išao 60 km/h otkačila se prikolica a on stao kad je sišao u ravan .Tjeralo ga je nekih trista metara prava je sreća da niko nije išao u susret bilo bi svašta.

tacno ali je sam napravio gresku pred muriju je trebao otkljucati i kao nesta suska unutra a ne drzati pod lokotom a murija je bas ne ljudski nastrojena prema narodu da bog sacuva i oma prijava bole njega za tebe ,to je korumpirana banda ili lopovi trece nema tako da sta moze bez pandura odraditi bez nji.

Ako uhatite lopova na delu nikako ne zvati policiju drugari. Njih ne zanima da vas oslobode muka nego je najbitnije tu da vi nesto platite drzavi, neku kaznu , bilo sta. A lopovi ce vas jos tuziti posto ne smes samar da mu udaris kod tebe kuci.
A ovo za zakljucavanje tu mogu da te optuze i za otmicu, mucenje, gladovanje i svasta jos toga...

Zemlja koja obecava! Put ka kojem jedan deo Srbije zeli iz sve snage da ide! Eee, Srbijo!

[h=1]Braća Rusi nas uvek iznenade ludim fotkama. Ove će vas oduševiti!
wvuy60.jpg

2hgeib5.jpg

rusija-siromastvo-1328585176-47910.jpg
[/h]

Peet nemoj da se lazemo to svuda ima ne samo u Rusiji. Po meni opet je normalnija i ta Rusija nego ovi bolesnici iz EU koji se jase svako sa svakim, muskarac sa muskarcem, incesti koliko hoces izmedju brata sestre, oca i cerke. To po meni a i hvala Bogu mnogima nije normalno dok to sve u toj moralno propaloj EU gledaju blagonakolno.

Daleko od toga da je u redu odobravati pederima da javno pokazu njihovo izdanje ali ne treba pogledati ka EU samo u tom smeru jer ne cvetaju ni po tom pitanju ruze (osim ruze Mire M.) ni u toj rusiji samo sto se tamo ne ka..ju javno, (osim ove dvojice) a da ih ima, ima ih!
putin2.jpg

@danijella. Uz avatar mazana 79 taman vam stoji ta kecelja!

:osmeh:Neznam zašto a baš mi je drago što sam član ovog foruma.:haha:I svremena na vreme me nasmejete...Samo tako nastavite,to nam nemože da uzme ni Evropa ni Rusija...humor,šalu i zezanciju.:ppozdrav:

P.S. NA Ova donja slika ti je montaža...

Nazad
Vrh