Nikad ovako !

Ha-ha , nasmija me pošteno . Sad izgleda neznamo da motamo volanom a da to nismo ni znali . Ha-ha kažeš ukrstimo ruke pa neznamo koja je koja , šta onda raditi , nemoš ni telefon uzeti da nazoveš nekoga :haha: . Ja nemam problem , samo pogledam na kojoj ruci je sat i znam da je to lijeva , a ko nenosi sat neka napiše slovo L markerom .:haha:

U stvari takozvano dodavanje je ispravno rukovanje volanom.

:haha::haha::haha:

Nisi to ozbiljno mislio, jel da? Instruktori vožnje su udarali packe za to onomad...

Kad smo već kod volana, pronašao sam sliku... Turski volan na ferdži posle oko mesec dana korišćenja ostao mi u ruci. Srećom bio u svom dvorištu. Hteo da kačim prskalicu... Možda zato, što sam ukrstio ruke :osmeh:

dsc0199.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
Ti si Pišta mnogo jak u rukama, ili je volan loš.:osmeh:

Ne bih rek'o da sam neki supermen, znači biće ono drugo :haha:

- - - - - - - - - -

Pišta, stavi volan od rena 4 i miran si

Nudio mi tip volan od nekog auta, ne znam kojeg, za 1000 din. Znam kupuje krševe za 50-100 evra, Bilo mi je puno, pa sam rešio ovako:

dsc0129.jpg
[/IMG]

Problem je bilo što srce volana, ili kako da nazovem srednji deo sa žljebovima, što ide na osovinu, nije bilo uopšte zavareno za one 3 armature, samo zaliveno plastikom. Bilo toplije vreme, plastika omekšala i pukla...
Ko ima takve volane neka bude oprezan!

Ja sam zavario ali nisam dobro centrirao, ima "osmica" u volanu od 2-3 mm. Pa da pitam koliko to utiče na pravac redova pri setvi? :haha:

Poslednja izmena:
Pista, neces ni verovati.. Danas kopamo jamu i volan mi vrti u mesto, sve 3 armature pukle, i ja sam original resio isto kao i ti... Gledam sad ove tvoje slike i smejem se, ja cu sutra slikati... Hahaha

Kažem da se to dešava kad su vrućine. I sad je pretoplo i plastika omekšala. Nedaj bože nekome tako nešto u saobraćaju da se desi...

Kakve nam delove prodavaju to je strašno! Ugrožavaju i naše i tuđe živote. I niko ne odgovara :sta:

Ja imam taj trokraki kao vas, dosta dugo vec, jos nije ni mrdnuo nigde, meni se cini da je dosta jak.

Imam još original iz 81.g. Nisam bacio. Plastika otpala, ali obruć i krakovi od armature 12-ke! Zavareno kako treba. Za večnost!
Ovo tursko gov... od 6-ce i zaliveno plastikom...

Nazad
Vrh