Kolege,
samo hoću da podelim jedno loše iskustvo sa vama. Poručio sam malu gumu za presu preko Kupujem Prodajem. Lik je poslao ali je bila sva zamotana u streč foliju. Zamolio sam kurira da bar malo otvorimo da bih proverio dimenziju. Proverili smo, bilo je ok i platio sam. Čim je on otišao, odmotao sam je skroz i video da je oznaka proizvođaša obrušena sa obe strane. Takođe, guma je imala oštećenja kao da je isečena sa strane. Pozvao sam kurira, srećom pristao je da se vrati jer nije mi 5 minuta prošlo. Zvao sam lika koji je poslao, pravi se lud, nema pojma, ne daje adresu niti je naznačio na dostavnici. Srećom, ubedio sam kurira da mi vrati pare i uzme gumu natrag. U svoj toj gužvi, nažalost sam zaboravio da je slikam ali verujte mi na reč.
U pitanju je ovaj prodavac
https://www.kupujemprodajem.com/653336-1-gume-svi-oglasi.htm
Obratite pažnju da ni jednu gumu nije slikao da se lepo vidi cela. Izbegavajte ga...
Inače, meni je ovo prva neprijatnost u kupovini preko interneta za sve ove godine. Poručivao sam i iz inostranstva razne stvari, i eto našla se budala odavde (30ak km od mene) da pokuša da me pređe... Pohvala za AKS kurira koji je ipak pristao da vrati pare, iako sam potpisao i dao mi je račun. Malo samo se ubeđivali ali lepa reč i gvozdena vrata otvara
Inače, hteo sam da preuzmem gumu lično u Knjaževcu ali lik je tvrdio da je ona zapravo u magacinu u Zaječaru i da nije problem da je pošalje... Očigledna je loša namera jer i do sad sam kupovao gume na ovaj način ali nikada ih niko nije pakovao.