savopunck
Banned
Ma ovo je idealno za ovce samo metilj da ne napravi njesra a ako se poseje na ovo pa se obistini kimijeva prognoza to ce samo srne i vrane da obrste.Jebga ako ne poznajes atar bolje obici i videti pa onda licitirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni tako mačke udju u auto. Neka nastrada a neka se odveze na drugu lokaciju Rodjaka je tako jednu mačku dovezla iz Loznice. Greju se kad im je hladnoAjd u ovu temu....
Odem ja pre neki dan kod majstora da uradi servis jer sam skoro prešao 10.000km pa kad je majstor digao haubu dobro da nije pao u nesvest a i ja sam ostao zatečen a kad sam video o čemu je reč.........
[/IMG]
Odma sam se setio ovog snimka Srećom tu je samo dušu ispustio a da nije ništa gricnuo.
[video=youtube_share;PdUe8miy9i0]http://youtu.be/PdUe8miy9i0[/video]
Ja sem jedne zime 3-4 macke ubio Nivom uvuku se pod haubu i kada ih ventilator dohvati napravi harakiri,a isto sam tako jednom prosao krenulo prolece,a meni Niva smrdi na crkotinu ja reko mora da sam nagazio negde neku na putu odem operem je ali dzabe ona bazdi ja dignem haubu kad ima sta da vidim propeler zabio macku pod sus-pleh,a ona vec crvi krenuli ju i sada mi dodje da povracem jedva sam ja to sa gas-maskom iscackao i oprao fujjj!Ajd u ovu temu....
Odem ja pre neki dan kod majstora da uradi servis jer sam skoro prešao 10.000km pa kad je majstor digao haubu dobro da nije pao u nesvest a i ja sam ostao zatečen a kad sam video o čemu je reč.........
[/IMG]
Odma sam se setio ovog snimka Srećom tu je samo dušu ispustio a da nije ništa gricnuo.
[video=youtube_share;PdUe8miy9i0]http://youtu.be/PdUe8miy9i0[/video]
Bas strasno i niko da otrci ovom stranom odakle snimaju napred da upozori vozace da se izbegne ovoliki karambol!
Ovo je strašno.
Kolega Lujo , svaka čast , odlično radite snimke , uživanje za gledati , da čovjek poželi da što više zapadate .
Čest slučaj sa "Dondijem" . Planiram ga praviti a kolko vidim obično se ne koristi kad bi bilo lakše po suvljem nego kad je već mokro.