Mačvanin 82
Član
ovako to bude kada i nocu tovarimo bikove,pa još i sneg koji veje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao pre neki dan susret sa inspekcijom,ali komunalnom.Neko je bacio djubre na deo izmedju asfaltnog puta i moje njive(taj deo je sirine oko 3 metra i tu je bilo rastinje u duzini od oko 500 m za koje sam ja angazovao masinu da to isece pre tri godine).Posto je to drugi put,prijavim inspekciji.Dodju oni drugi dan na lice mesta i kazu,posto ne znam ko je bacio,oni ne mogu da posalju kamion da to djubre otera.Da se zna ko je pocinilac,kaznili bi ga i on bi platio troskove transporta otpada.Nisam smeo da to ostavim tu,plaseci se da ce jos neko doterati nesto slicno.Sta cu,odem,pokupim i oteram u GRAD.(u kontejner,naravno).Znaci ne mogu da verujem.
Gde je sad Uprava za Veterinu sa sve gomilom svojih lezilebovica-inspektora???!!!!
Prvo-nije mi njiva kod kuce,pa je skoro nemoguce videti ko baca djubre.Imam predlog za takve, kada vidite da neko nesto baci pored vase njive, vi lepo jednu prikolicu stanjaka pa u njegovo dvoriste, po mogucnosti ispred ulaza, a predhodno ga slikate kako baca pored vase njive.... Znaci bez rasprave sve diplomatski itd... JA bih preporucio septicku jamu ali naci ce koje preko dnk analize,a za stajnjak nece... Nerazumne jedino tako urazumiti, ili ako vas je strah prijava, pokupite djubrivo koje je bacio u vasu ili pored vase njive i odnesete do njegove i razbacate...
Jugi druže, ti si pun nekih predloga i ideja ovija dana, odakle crpis tu insipraciju 'leba ti? Kakvi otisci, kakav DNK?!
Da neko uradi tako nešto što ti savetuješ (da kipuje đubre usred njive, ispred ulaza) najebao ga je iz mesta sa policijom, inspekcijom. Ipak mislim da niko neće uraditi po tvom receptu. I mani se brate tih suludih ideja sa kojekakvim ujedinjenjima, stanovima i savetima "bez rasprave, diplomatski".
Brankoviću, svi smo mi ljudi, ali nije svako čovek. Valjda ćeš rešiti problem na civilizovan način, jer stvarno ako se ne zna ko je počinilac, nažalost nemaš puno opcija.
Kakva bre policija kod mene po selu sve zivo pokradose i sve sume ljudima posekose i niko nista iz policije ni prstom da mrdne.Ma kakvi treba sto vise da im bacaju smeca, valjda ce tada da radi inspekcija i policija... Izgleda da samo policija radi kada oni treba da uzvrate, a kada se njima pravi steta na godisnjem odmoru je policija i inspekcija, znaci pravo razulo u drzavi,,, Coveku pacaju smece po njivama ili kraj njive, i sada ako uzvrati doci ce inspekcija a ako cuti svi srecni, blago receno katastrofa....