Naravno pa vidis na slici.To je zbog lakseg uparkiravanja.Jer njemu skreću i zadnji točkovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno pa vidis na slici.To je zbog lakseg uparkiravanja.Jer njemu skreću i zadnji točkovi?
Udario je valjda u zastitnu ogradu jer pokidana je guma i odlomljeno parce felne na tom tocku,i jos 2 gume posecene.Auto je ujakov.Šta je bilo sa zadnjim desnim točkom? Dragane jel to tvoj auto?
Ma zezam se ne skrecu zadnji od udarca je iskrivio nesto,sad idem za Zemun posto je tamo u servisu pa cemo da vidimo sta mu je pokidano sve.Kako mu onda levi tocak nije smotao?
Kakva bre policija kod mene po selu sve zivo pokradose i sve sume ljudima posekose i niko nista iz policije ni prstom da mrdne.
Ljudi organizovali dezurstva,kao u vreme NATO agresije i junackog rata sa tim idiotima,i onda se neko javi iz policije i kaze vi nemate pravo da nikoga lisite slobode ako ga uhvatite.Boze ljudi,dal neko mene zajebava mislio sam.Ne mrdaju prstom da hvataju lopova a ja moram da gledam kako me krade.
Vozačova grečka prilikom kipovanja, nije se otvorila srednja zakačka, i nejasno mi je da kada se prevrnuo sanduk točkovi nisu