Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to je drugo ako se rotira i rucka sa prekidacem... Mada je dosta nezgodno tako drzati brusilicu...
Ovo je tacno,ja na ovakav nacin secem samo crep,da se brusilica ne bi napunila tom prasinom a i to malo secenja mi bude skroz cudno i nikako mi nije dobro da brusilica stalno vuce ka meni a ne od mene:Ako sam dobro razumeo,pricate o secenju kad varnice idu napred,ispred? Ja tako secem,a nisam levoruk.Primetio sam da niko ne sece ovako kao ja,pa sam pitao jednog majstora sta je pravilno.Rekao mi je da ovako kako ja secem,nije pravilno.Radi se o tome da,u slucaju da brusilica zaglavi,krenula bi na mene i vece su sanse za povredjivanje.Ne vredi,ja ovako navikao i ne mogu drugacije
To mi i cale govor, uzmi naocare, a meni mrsko da idem da ih trazim. Tati je opiljak pao na donji kapak pre par godina, pa sad ima problem jer mu trepavica stalno raske ka unutra i napada oko, pa mora cesto da je cupaPa nosi zastitu za oci, ja sam ceo bansek odradio i na kraju neka sitnica, sad cu ja to na brzinu bez zastite i prc ulete spon u oko.
Tacno tako. Pre je najmanji sestak imao oko 70KS(IMR IM 036), 90KS(Deutz), 105KS(Perkins, IMR)... a sad motor od priblizno 150KS i 4cilindra Malo neobicno, ali tehnologija cini cudaNa snimak sa Fendt-om odgovorio je @paorpaor ,svi ovi noviji traktori su exstra masine ali se prave kao igracke.
Prednji i zadnji tockovi se skoro sastali ,motor u trakt. od 90ks sa tri cilindra , od 150 sa cetiri itd....
Pre traktor cim prelazi 90ks tu se podrazumevao sestak motor i brdo gvozdja