Svaka cast ovome!!!! Ali ovde zivot leti pred ocima!!!! Nema tih para za koje bi se ja spustio tuda!!! Jedino u rikverc sa tom daskom,pa ako nesto samo je sustim ili iskocim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni je desni tocak, slomio se seger i tocak se izvukao sa polu osovinom iz velikog zupcanika, samo je klekao dole a ja u cudu da se nije zemlja otvorila )Ovo se meni desilo na zmaju 142-ci,Kada je kombajn pao dobro je sto nisam ispao kroz soferku
Zimska seca ima nekih velikih prednosti u odnosu na ostale delove god.... Za ogrev je sirovo drvo,ali za trupce je itekako bolja zimska seca.jer se drvo trupci mogu cuvati u sumi do kraja proleca. A i vlaga u drvetu je manja zimi....Kod nas niko ne ide zimi u šumu. Šta će sa sirovim drvetom .Imamo najgorih nelebovića koji idu svaki dan ali donose po jednu motku na ramenu.Ovo se vidi da su neki profi sekači. Možda rade u firmi pa rade svaki dan.