Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da smo svi slozni i da nasa udruzenja rade malo i za nas ne samo za njih i njihov dzep pa da lepo uputimo tuzbu u Strazbur zbog ugrozavanja nasih ljudskih prava brzo bi se drzava opametila i nebi slala zandarmeriju na nas seljake!Ovde kod nas nesmes da mrdnes... Odmah dodje policija i pocne da pise kazne!!!!
Niko nije dobio nikakvu kaznu ni iz tvog ni iz mog kraja.Policija je naravno tu,zbog mogucih incidenata a ne zbog kazni.Ovde kod nas nesmes da mrdnes... Odmah dodje policija i pocne da pise kazne!!!!
Niko nije dobio nikakvu kaznu ni iz tvog ni iz mog kraja.Policija je naravno tu,zbog mogucih incidenata a ne zbog kazni.
Neznam za vas,ja sam napisao u postu za kog znam da nije.Bogami mi smo išli kod sudije za prekršaje, i to svi redom kako sam čuo.Milicija popisala sve traktore što su blokirali put/most kod Novog Bečeja i stigao poziv za sud nakon par meseci.
Niko nije dobio nikakvu kaznu ni iz tvog ni iz mog kraja.Policija je naravno tu,zbog mogucih incidenata a ne zbog kazni.
Staklo nije razbijeno , al glava vjerovatno jest.