Kremator
Član
Ja sam skoro prvi put terao tudju r65, usluzno oranje, i nije mi jasno kako smeju onako da je propinju, posle 533 kao da si seo u avion ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ciro pa ni ovi motociklisti nemaju zastitne ramove pa voze na tocak to gledas svaki dan tu ispred kod tebe,ipak je ovo traktor sve se sporo desava tako da ima vreme da se reaguje,a to zasto rade tako to moze da razume samo neko ko radi u sumuAM ajde bre nema zastitni ram nema kabinu nema nista a tako propinje traktor!!! Pa samo da mu se pocepa od jednom neka zadnja guma i kraj price preturi se on... Voleo bi da neko postavi neki incident sa tima sto tako propinju traktore!!!
tacno sam znao da neces razumeti.pgledaj malo snimke na j.t. i uglavnom ce da nadjes slicne snimke bilo u kanadu, rusiju,austriju ili srbiju ja imam objasnjenje zasto se tako radi ali morao bi dosta da pisem i opet bi me retko ko razumeo