Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivice nemoj da se ljutis, ali za mene ovaj nije profesionalac nego majmun na motoru.ovo je pravi profesionalac, takav slucaj sam i ja imao sa gsx 1100
Jesti ovja lud jos sa krosacom prolazi ispod, cuo sam od neki vozaca kamiona da su im se ljudi podvlacila sa autima ispod slepe.Povodom snimka sa motorom
... Ovom coveku oduzeli i traktor i ako je sve bilo registrovano.. Ali on je ubacio drugi motor u Belarus pa se prica da mu zato oduzeli traktor.. .
A i ovi sto snimaju sahrane,svasta ce nasi ljudi izmisliti
evo sta se desi kad grobar malo cugne
http://www.youtube.com/watch?v=20zOG6-jq8Q
Ovo nisu nasi ljudi radi se o ruskom ili bugarskom jeziku cini mi se.A i ovi sto snimaju sahrane,svasta ce nasi ljudi izmisliti
Ovo nisu nasi ljudi radi se o ruskom ili bugarskom jeziku cini mi se.
Video netreba ni komentarisati i neznam kakav debil treba da budes ovako nesto i da postavis na youutube
Možda snimaju zbog nekog ko nije mogao da dođe. neko na primer vrlo blizak pokojniku(brat, sestra...) ako živi dleko, a star je i bolestan... Video sam da fotografišu, ali nisam do sada lično nigde uživo video da snimaju.
Pa sta da geda kako ga spustaju u raku ako nije stigao na sahranu?? Nije to svadba pa da vidi kako se ljudi provode ,to je sahrana,dodje pop ocita i groblje,sta ima od toga da gleda kako mrtvacxa spustaju u zemlju
Pa sta da geda kako ga spustaju u raku ako nije stigao na sahranu?? Nije to svadba pa da vidi kako se ljudi provode ,to je sahrana,dodje pop ocita i groblje,sta ima od toga da gleda kako mrtvacxa spustaju u zemlju
To se smatra najtezim prestupom i odmah se oduzima vozilo.Jos ako je bio i neregistrovan moze se tumaciti i da je ukraden,a ako je bio registrovan onda je bio i na tehnickom sto znaci da je naknadno sam zamenio motor.Kazne idu po krivicnom zakonu i dosta su velike uz oduzimanje vozila.Trebao je to resiti kod nekog majstora za 20-50eVozilo se oduzima ako nisu uredni papiri, tu mislim i brojevi šasija i motora(oštećeni, prepravljeni...) Vozilo koje nema dokaz o poreklu ili ima ugrađen morot bez jasnog traga o poreklu smatra se ukradenim i zato se zaplenjuje. Tako jedan Belorus "ni kriv ni dužan" leži već godinu-dve u policijskom depou u Kikindi. Na žalost neregularnost je otkrivena tek prilikom sudara, a da zlo bude veće i nije u pitanju mućka. Čovek je pošteno kupio traktor na licitaciji na nekoj ekonomiji. Te neke ekonomije su u vremena ona prilikom kvarova ili dotrajalosti skidali motore sa traktora i ugrađivali odmah remontovan "dežurni" motor na isti traktor kako bi se ovaj što pre vratio u eksploataciju dok bi njegov motor remontovali "na stolu" i kao remontovan ga ubacili u sledeći koji bi se pokvario. Tako su pomešali motore traktora i zamrsili stvar kao Janoš b...čke. Oni to nisu terali u saobraćaj pa im nije ni bilo bitno gde je koji motor, a i ovom niko nije pravio pitanje dok se nije slupo i to da zlo bude još veće ne svojom krivicom.
To se sve zna. Znaju i policajci, ali traktor valjda i dalje čami zaplenjen jer je zakon neumoljiv: Motor zamenjen bez evidencije o tome = ugradjen kradeni motor.