MOMOSARIC
Član
Zvuči mi kao istinita priča , otkud baš cige sa limovima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A na kraju ko je kriv?
[video=youtube_share;mvR59EfEHRk]http://youtu.be/mvR59EfEHRk[/video]
HA HA . Bilo je svega, ali ako paziš i predviđaš ,može da se reaguje kvalitetno.Još su oni i dobri,bar su uski .Gori je kombajn sa hederomo 4m.Zvuči mi kao istinita priča , otkud baš cige sa limovima ?
Ja sam pretrno gledajuci ovog sto goni motor,mislio sam evo ga galedam mu smrt.
Ajde kad sam vec poceo da ispricam ceo dogadjaj... Vozio ovaj zito u sezoni i okasnio pao je mrak i dvoje u kolima se zalepe od pozadi velikom brzinom tako da polome zadnju osovinu sa prikolice i tockove kao i krov sa auta (glave im skrati prikolica) i padne na njih posto vise pozadi nije imala tockove... Komsija sve to video i istrcao da pomogne i kako sam ja cuo i njega udare kola jer nije gledao kad je pretrcavao put da pomogne ovima.. A sin od vozaca traktora je bio u zadnjoj prikolici i kad je video sta se desilo ovima sad je malo poludeo od tad.. Leci se ja mislim idalje.. (sin mu nije mnogo veliki deckic)... Ovi u kolima tako cekali dok nisu nasli neki ULT da moze da podigne prikolicu punu zita i da ih izvuku a utvrdilo se da su bili pijani ko zemlja... Ovom coveku oduzeli i traktor i ako je sve bilo registrovano.. Ali on je ubacio drugi motor u Belarus pa se prica da mu zato oduzeli traktor.. Evo sta se desilo za jedno vece...
ovakvu masinu prodaje jedan kod nas mislim da je veca kopa 90cm ako nekom trebaPa neorem samo ja ,nego svi .Ova je parcela 16 Ha. Pola je pšenica a pola oranje .Otišao da proorem pošto njiva ima veliku depresiju po sredini.Ovo je sedmi puta posle rata da se ore ova parcela.Lani je prvi put orao Massey pa je verovatno išao dublje nego dosad ,a i godina takva da si mogao orati duboko...
Ovaj je stručnjak za kaišanjesta li ovaj radi