mirko67
Član
Није ми чудо за машине, али какви су то људи, колко % вотке имају у крви да се топе по залеђеној води?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemogu biti pametan.Oni su puni ovakvih scena sa potapanjima. Valda su zime jake i puno koriste led ,pa često neko propadne...Ali kod ovoga se baš vidi da nema šanse nego da vozilo neminovno beži u dublje i da je gotov ,al; on uporan ko mazga .
šta 10-15 cm meni komšija odorao 2m i to dve gorine za redom štačeš sirotinja klas i četvorobrazni obrtni vogel i napred ali sam mu naplatio kaže možda je slučajno to je ono pali babu da ti štrika najke
Da, da stalno kukaju to sam i ja primetioPidikanac
Juce je orao pored tebe u livade a takodje imam muke se istim covekom iza sume gde ima njivu pored mene i stalno kukua da sam ja kod njega.i nije vogel nego kuhn.
a meni priča kako se niko od njegovih komšija ne žali več samo ja pa kako će on to proveriti bilo kako bilo ja sam mu uzeo 10000 din jer je dve gorine koristio moja dva metraPidikanac
Juce je orao pored tebe u livade a takodje imam muke se istim covekom iza sume gde ima njivu pored mene i stalno kuka da sam ja kod njega.i nije vogel nego kuhn.
hehe kod mene bili geometri izveo komšija ali sa ove druge strane a ja lepo šipru na skladove i na sredinu njive i uvek znam koi mi je komšija odoraoPazi kad je i meni to isto rekao da se samo ja zalim i da ce da izvede geometre,ali evo vec 3-4 god ne izvodi,samo sto ga ja ne j..em ni 2%,kad mi fali vrsta-dve ja skinem od njega.
sipka u sredini je zakon, ne moze niko od komsija da je izvali, i uvek znas gde ti je njiva, nema pomeranja levo-desno.