Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se to prosle jeseni desilo,dok sam tanjirao,otkino mi matcu,i pojeo navoj sa poluosovine..pustao sam uzglavnicu kada se to desilo,nesmem ni da zamislim ssta bi bilo da je otpao usput...Ova slika je sa oranja prosle jeseni. Ovaj traktor je orao njivu do moje dok oranje nije nastavio na 3 tocka. Zapravo mu je ispala poluosovina sa tockom jer je jedan sigurnosni saf koji drzi poluosovinu unutar kucista reduktora popustio se i odsrafio. Rezultat toga je bio pucanje drugog srafa i ispadanje poluosovine. Osim zalomljenog srafau poluosovini stradala su i 2 valjcasta lezaja koji je nose. Nadam se da se vlasnici ovog traktora nece ljutiti za postavljanje slike na internet.
Koji su ovo konji...........
ovako pocepati most je umetnost
mislim da se ovde radi o testiranju izdrzljivosti. Samo nisam siguran da li je u pitanju most ili bager
Ili testiraju labudicumislim da se ovde radi o testiranju izdrzljivosti. Samo nisam siguran da li je u pitanju most ili bager