Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta se desilo ovom traktoru ?
Kakvo pitanje takav odgovorI ja sam se malo šalio sa odgovorom. Moje je misljenje da su oba traktora vlasnistvo istoga gazde i da su radil neki specifičan tj extreman posao. Ovako nešt se može desiti ako se potegne nesto teško pa se traktor propne i iz nekog razloga naglo padne , dali zbog pucanja sajle ili stiskanja kvačila . Nadajmo se da će neko rešiti misteriju..Šta se desilo ovom traktoru ?
Gresis. U pitanju su dva traktora. 1. pogledaj oznaku na haubi, nisu isti modeli. 2. nalepnica u donjem uglu levih vrata ne nalazi se na oba traktora. 3. pogledaj zadnje gume na obe slike, tip krampona je razlicit. To sam pronasao najbrze, verovatno postoji jos razlika.spasoje to je jedan isti traktor
Ali teg je tu postojao vidi se ostecena farba, moze se predpostaviti da je poceo sa demontiranjem traktora jer nedostaje i levi blatobran ..... i jos mnogo toga. Ja ih posmatram u fabrickom stanju.Cuj razlika u kramponima,jedan nema ceo teg u felni.