Hahah kakav.... ne znam šta reći.
Ovca, tu i tamo. Zavisi kako je bila raspoložena. Tj. dal je bilo sa pristankom ili bez.
Kobila, manje više. Njoj dobro došlo da joj tera muve. Nije ni primetila.
Nego bre kokoš jadna. Da li je bila mrtva kad je majstor krenuo ili su možda pocrkale u procesu od... toplotnog udara?
Naravno ovi zoofili druge vrste odmah skoče i vrište na sav glas. Više brane kobilo nego neku devojčicu. Mislim daleko od toga da podržavam ovakve stvari. Ipak oće ljudi često da prave od jarca-magarca. Kao životinja ne može da pristane, bude istraumirana itd. Nažalost imao sam tu ne priliku da vidim snimak kako neki baja radi to sa krmačom koja je očigledno u teranju. Ta krmača nije delovala ni malo istraumirano. Čak šta više mislim da srećniju krmaču nisam video.

Al aj, znaj ti šta je krmači na umu. (a tek šta je tom liku iza krmače ?

)
Mislim naravno da je za osudu i treba kažnjavati pogotovo kada su životinje mučene i povređivane ipak nije isto kao kad se radi o nekoj krupnoj stoci koja ako je u teranju mislim da ako ništa drugo sigurno ne pati. Naravno ne opravdavam ni to i smatram da treba sankcionisati samo napraviti jasnu razliku između dva.
Ka što pokušavaju da izjednače pedofiliju sa nečim što se pre 30 godina smatralo normalnim ili skoro normalnim. Tako da sada nazivamo istim imenom kad neko od ne znam sa 18-19 god. radi to sa devojkom od 16,17 i bolesnika od ne znam 45 koji uradi to sa detetom 7-8. Svi ćemo se složiti da su to totalno drugačije stvari ipak iz nekog razloga nam se zadnjih 15-20 god nameće sa tog globalističkog woke dela zapada da to nazivamo istim imenom i da se vodi pod istim delom!!!!