Nikad ovako !

Malo mi čudno da nikad niste probali ni koji dim džokavca.Čisto da vidite kako je to.Ne mora biti da ste posle toga to tražili još.
Ja sam pusio i kamilicu ( prva srednje ) na gajbi kod druga . Ulazi njegova mama i kaze jao sto lepo mirise kuca . Jel ste kuvali caj ? A drug mrtav ladan kaze ne pusili smo je 🤣 . Inace najbolje i najzabavnije iskustvo je bio ШИТ ( Hasis ) iz Maroka . Drugaru se tamo to jako svidelo i rekao je sebi da za to ako padne na aerodromu vredi . I bio je u pravu , vredelo je . Meni su to draga secanja . Neko ce se sada krstiti a ja se krstim njima ( bar ljudima do 40 godina ) .

Ih! Kakvi ste vi poljoprivrednici. Ne možete uzgojiti ni običnu travu već idete u kupovinu.
Ima i gotove tu oko vas, samo je neznate prepoznati.:)

Ne znam dali pisanje pojedinih članova treba pripisati bliskom kontaktu sa nepoželjnim biljnim vrstama, prirodnom nadarenošću ili su imali takvog učitelja.

Hahah kakav.... ne znam šta reći. :ROFLMAO:

Ovca, tu i tamo. Zavisi kako je bila raspoložena. Tj. dal je bilo sa pristankom ili bez.
Kobila, manje više. Njoj dobro došlo da joj tera muve. Nije ni primetila.
Nego bre kokoš jadna. Da li je bila mrtva kad je majstor krenuo ili su možda pocrkale u procesu od... toplotnog udara?

Naravno ovi zoofili druge vrste odmah skoče i vrište na sav glas. Više brane kobilo nego neku devojčicu. Mislim daleko od toga da podržavam ovakve stvari. Ipak oće ljudi često da prave od jarca-magarca. Kao životinja ne može da pristane, bude istraumirana itd. Nažalost imao sam tu ne priliku da vidim snimak kako neki baja radi to sa krmačom koja je očigledno u teranju. Ta krmača nije delovala ni malo istraumirano. Čak šta više mislim da srećniju krmaču nisam video. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Al aj, znaj ti šta je krmači na umu. (a tek šta je tom liku iza krmače ? :))

Mislim naravno da je za osudu i treba kažnjavati pogotovo kada su životinje mučene i povređivane ipak nije isto kao kad se radi o nekoj krupnoj stoci koja ako je u teranju mislim da ako ništa drugo sigurno ne pati. Naravno ne opravdavam ni to i smatram da treba sankcionisati samo napraviti jasnu razliku između dva.

Ka što pokušavaju da izjednače pedofiliju sa nečim što se pre 30 godina smatralo normalnim ili skoro normalnim. Tako da sada nazivamo istim imenom kad neko od ne znam sa 18-19 god. radi to sa devojkom od 16,17 i bolesnika od ne znam 45 koji uradi to sa detetom 7-8. Svi ćemo se složiti da su to totalno drugačije stvari ipak iz nekog razloga nam se zadnjih 15-20 god nameće sa tog globalističkog woke dela zapada da to nazivamo istim imenom i da se vodi pod istim delom!!!!

*ebem i drzavu i njene ovakve sluzbenike.
1e6814facf1bee1c7200ba4a14981814.jpg

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Zalepio ovako...
Cuo sam od ljudi kad je bilo problema da su morali opet da plate drugu nalepnicu iako je sluzbenik napravio gresku.

Zalepio ovako...
Cuo sam od ljudi kad je bilo problema da su morali opet da plate drugu nalepnicu iako je sluzbenik napravio gresku.

Nije tacno,kod mene su u supu pogresili i saobracajnu i nalepnicu i nisam nista platio za novo

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Kakve veze ima opstina sa tim,mup je isti u svim opstinama nego prejebu nekoga koga mogu da plati njihovu gresku
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Slazem se da je mup isti.
Valjda ih prejebu sto niko nece da se raspravlja.
Da me ne shvati neko pogresno, nije mi do para, koliko moze biti nalepnica, najvise 1000din, u supu su ogromne guzve, bio sam dva puta za kratko vreme te mi se ne mili da idem, zato zalepih ovako kako jeste...

Meni su dali nalepnicu za staklo a traktorska prikolica u pitanju. Naravno, bilo je malo natezanja oko utvrđivanja čija je greška ali priznali su da je njihova i dali drugu bez problema.

*ebem i drzavu i njene ovakve sluzbenike.
1e6814facf1bee1c7200ba4a14981814.jpg

Nemojte lepiti takvu nalepnicu nikako ali nikako (Kazna za takvu nalepnicu je 10.000 RSD).

Pošto ste vi već zalepili lepo je skinite etanolom ili uzmite industrijskih fen i skidajte polako.

Idite tamo gde ste registrovali auto i odradite ceo postupak što se tiče papira, ako ne žele onda morate da idete u MUP (Ali hoće sigurno da vam oni to odrade pošto je to njihova dužnost).

Za izdavanje nove registracione nalepnice (umesto oštećene ili dotrajale) vlasnik ili korisnik vozila treba da priloži u MUP-u:
  • registracioni list.
  • registracionu nalepnicu (oštećenu ili ostatke).
  • dokaz o uplati naknade za izradu i izdavanje registracione nalepnice.
  • dokaz o plaćenoj republičkoj administrativnoj taksi.

Dokazi su negde oko 500 - 600 dinara i uplatnicu možete da kreirate preko ePlati servisa https://plati.euprava.gov.rs/#/
Screenshot-20250730-105552-Chrome.jpg

Poslednja izmena:
Zalepio ovako...

Kada vas zaustavi policajac iz bilo kog razloga (Ili čak i primeti takvu nalepnicu) Kazna je 10.000 RSD čisto informativno da znate.

Takse za izdavanje duplikata nalepnice je negde oko 500 - 600 RSD.

Jeste da sam to već napisao u predhodnom postu ali nema veze.

Nazad
Vrh