emigrant
Član
Onda kreni u kladionicu.Alkohol kafu cigare drogu ne trosim, pa bar da idem u svaleraciju pa ni to sto bi se reklo ne znam zasta zivim kad ni jedan porok nemam.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda kreni u kladionicu.Alkohol kafu cigare drogu ne trosim, pa bar da idem u svaleraciju pa ni to sto bi se reklo ne znam zasta zivim kad ni jedan porok nemam.
Fecebuk ili fe u krviMeni je Fe porok.![]()
Pa vec jesam u kladionici poljoprivrednoj kladim se protiv drzave, potiv boga kad me pitaju kako ide ta sta da ti kažem braćela ta ide al nekako guravoOnda kreni u kladionicu.![]()
Na Facebook ide sa pola vijagre, ne moze se reci da mu je porokFecebuk ili fe u krvi![]()
To sam i ja hteo da napišem. Jel moguće da su ovde svi tako fini. Aj što se ljudi ne drogiraju alo ovde niko ništa, ni kafu.Jbt. svi prepodobni! A što sedite na 'ladnom betonu,to nema veze jel?![]()
Mislim da nisi u pravu po više tačaka. Jel misliš da neko vaspitava dete da bude narkoman? Obično se i ljudi i okolina začudi kada se čuje, Kažu "otkud? bio fin dečko".Са децом треба причати и дати им узор личним примером. Ја не пијем, не пушим, кафу никад пробао нисам о дрогама да не причам. Видео сам неке ствари како изгледају али никада пробао. Своју децу учим да то не ваља и да се клоне ликова који све то користе. Са децом смо створили један здрав однос супруга и ја. Мада њој се више поверавају и њој више причају него мени. Мада то није гарант да неће упасти и подлећи лошем друштву али за сада одолевају. Створили су свој неки круг другара који су исто као и они из здраве средине и породице. Оно што је најважније КУЋНО ВАСПИТАЊЕ како из куће изађу такви ће и бити. Е сад неки родитељи"немају" времена за своју децу јер јбг "презаузети" су личним животом,а већином и туђим.
Ja moj izbacim iz brzine i gasim 100 m od radnje.Posle kazu "kako on ima".. Pa mora da ima kad ne trosi ni na sta
Jos ako kazes da leras apenca do prodavnice to je to![]()
A to je?Ima još jedna stvar a koju mnogi ne vide ili ne žele da vide a mnogima služi na,,čast"
Jednom sam ti rekao vec da si ti bogat covekЋерка 17, син 14, ћерка 10 и син 3,5. Код овог четвртог сам се зајебаонајмањи али највраголастији. Он ће једини мало искакати из колосека. То ме и плаши да ће бити робови система али опет се надам да ће успети да се изборе са тим.
Нек су ти живи сто година и нек се поносиш својом децом.Ћерка 17, син 14, ћерка 10 и син 3,5. Код овог четвртог сам се зајебаонајмањи али највраголастији. Он ће једини мало искакати из колосека. То ме и плаши да ће бити робови система али опет се надам да ће успети да се изборе са тим.