Nikad ovako !

Ja sam video kako motaju onu travu u papir pa onda naprave šiljak na vrhu da mogu u venu da se bodu! 🤣

Mislim da je Zoki mislio na to da uživo nije video drogu kada je rekao da ne zna ni kako izgleda. Nemoguće da na TV nikad ništa nije video.

Šalu na stranu nije naivno, već par godina se ubi pričajući sa decom o drogi, ima je na svakom čošku, i kad sam bio mladić družio sam se sa ljudima koji su koristili gandžu pa nisam posutao, al ovo sad nije normalno, kakva gandža, sve sama hemija u raznim oblicima, pre dve godine se pojavile gumene bombone u osnovnoj školi, znači haos, učiš ih da dele užinu i grickalice sa drugarima, jer to je prijateljski, a neko poturi bombone sa drogom...

Gledam klince na 18im rođendanima recimo, malo malo neko izlazi iz vc i češe se po nosu... U gradu više ni ne znam, ne izlazim nikako pa i kako bih...

Šalu na stranu nije naivno, već par godina se ubi pričajući sa decom o drogi, ima je na svakom čošku, i kad sam bio mladić družio sam se sa ljudima koji su koristili gandžu pa nisam posutao, al ovo sad nije normalno, kakva gandža, sve sama hemija u raznim oblicima, pre dve godine se pojavile gumene bombone u osnovnoj školi, znači haos, učiš ih da dele užinu i grickalice sa drugarima, jer to je prijateljski, a neko poturi bombone sa drogom...
Aj sad Sremac družio si se ljudima što su duvali!:) A šta si ti radio? Brojao krugove i gledao da neko ne povuče više nego što treba? :ROFLMAO:
Mogu da se kladim da si travu probao. Ne moraš da odgovoriš. Nije ni bitno eto ja ću na ovom forumu prvi da izađem ako ništa drugo zarad ove naše dece.

Da! jesam pušio sam travu kao mlađi i ne samo travu nego sam probao i razne da kažeš "jače" stvari. Kad pišeš ovako. Ali kad kažeš "Nisam posustao". Šta to znači? Jednom povučeš par dima trave i sledeća stvar završiš negde mrtav sa iglom u veni?
Ne ide baš tako.

Sa druge strane složio bi se sa tobom da ovo što se prodaje kao trava danas nema veze sa onim što smo mi nekad pre 20+ godina pušili.
Pre nekih ne znam 5 g uzeh jednom iz zajebancije par dima sa tu nekim drugarima od ove nove trave kako je sad već zovu skank ili hibrid ili ako oćeš fensi sve sad imaju poreklo bolje nego hibridi kukuruza. :ROFLMAO:
Probao, jedva kući otišao. Nije to ista hemikalija koju smo mi nekad davno pušili.

E sad budi pametan pa savetuj decu da valja. Kaži im droga je loša ko god je probo umro je ili upropastio život. Znaće automatski da ležeš jer to jednostavno nije istina. Ja za sad nemam decu, ali i da ih imam znam da to tupavo, neotesano laganje samo može da ima kontra efekt

Sto mislis da je probao? Ja sam se isto druzio sa momcima koji su duvali, nocu se skupimo neke igrice, pivce, kulijana, nikad nisam probao posto mi dim smeta, kako sam stariji sve vise, a posebno sto trava jos smrdi....za ovaj drugi deo se slazem potupuno

Са децом треба причати и дати им узор личним примером. Ја не пијем, не пушим, кафу никад пробао нисам о дрогама да не причам. Видео сам неке ствари како изгледају али никада пробао. Своју децу учим да то не ваља и да се клоне ликова који све то користе. Са децом смо створили један здрав однос супруга и ја. Мада њој се више поверавају и њој више причају него мени. Мада то није гарант да неће упасти и подлећи лошем друштву али за сада одолевају. Створили су свој неки круг другара који су исто као и они из здраве средине и породице. Оно што је најважније КУЋНО ВАСПИТАЊЕ како из куће изађу такви ће и бити. Е сад неки родитељи"немају" времена за своју децу јер јбг "презаузети" су личним животом,а већином и туђим.

Kad god pomislte da vam je do ovakvih ideja vi se uhvatite metle, lopate i tome slicno.
Ima onaj naziv koji je zloupotrebljen u konc logoru, a u stvari je toliko dobar "Rad oslobadja" gluposti i slicnih misli.
Kakve crne droge i ostalo. Da smo se malo vise hvatali posla manje bi bilo ovih strumfova na vlasti.

.........кафу никад пробао нисам ......
Ovo mi je prosto neverovatno .
Ni sam ne pijem kafu , ali probao sam najmanje 3x
Zadnji put kad sam počeo da radim , svi u mojoj grupi ( devetoro ) na pauzi piju i još pričaju " kako mi prijaaaa " , navrnem i ja šoljicu ali jok , ne ide , ne osećam nikakvo zadovoljstvo .
Zato ni je i čudno , kako nisi probao a znaš da ti ne prija .
Nije kafa neki težak narkotik pa da se od šolje navuces .
Inače volim leden Nes , posebno po ovoj skapsi .

Pa, Nes (Nescafé) je 100% kafa.

Instant kafa se proizvodi tako što se kafa skuva i potom dehidrira.
A kada se voda doda tako dobijenim granulama ili prahu - vrati se u svoj pređašnji oblik skuvane kafe.

Oni koji osećaju zadovoljstvo ispijanja kafe, pa.. ima kafa lep gorak ukus.
Može se spremati na više načina i na više različitih temperatura. I tako intenzitet ukusa arome uskladiti sa svojim ukusom.

Nego, ti si verovatno mislio na baš kuvanu mlevenu kafu.
Ni meni ona ne odgovara.

I zaista, ne izaziva jaku fizičku zavisnost.
U rangu je nikotina i dovoljno je nekoliko dana da se od nje odviknemo.
Provereno i na ličnom iskustvu, haha.

Ipak, ko ne koristi, boje da i ne započinje.
Jeste da ima pojedinih zdravstvenih benefita, ali.. psihoaktivna supstanca je psihoaktivna supstanca, pa ko ne mora..

Poslednja izmena:
Ja jedno 3 godine nisam pio kafu.Nikakvu zavisnost nisam osetio.Piće isto ali cigareta je već malo teže bilo, pogotovo za nas što smo jeli cigarete.

Nazad
Vrh