emigrant
Član
Jel onaj što nije probao ništa?
Ali je video kako neko drugi PIJE kokain.

Ali je video kako neko drugi PIJE kokain.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem
Tako je.Ja sam video kako motaju onu travu u papir pa onda naprave šiljak na vrhu da mogu u venu da se bodu!
Mislim da je Zoki mislio na to da uživo nije video drogu kada je rekao da ne zna ni kako izgleda. Nemoguće da na TV nikad ništa nije video.
Pa jedan čovek, prvorođeni, kaže isto da nikada ni kafu ne pije, a da drogu nikada nije video i da ne zna ni kako ona izgleda. Pa me tvoj post podseti na njegaNe razumem![]()
Ja pijem kafu.Pa jedan čovek, prvorođeni, kaže isto da nikada ni kafu ne pije, a da drogu nikada nije video i da ne zna ni kako ona izgleda. Pa me tvoj post podseti na njega![]()
Aj sad Sremac družio si se ljudima što su duvali!Šalu na stranu nije naivno, već par godina se ubi pričajući sa decom o drogi, ima je na svakom čošku, i kad sam bio mladić družio sam se sa ljudima koji su koristili gandžu pa nisam posutao, al ovo sad nije normalno, kakva gandža, sve sama hemija u raznim oblicima, pre dve godine se pojavile gumene bombone u osnovnoj školi, znači haos, učiš ih da dele užinu i grickalice sa drugarima, jer to je prijateljski, a neko poturi bombone sa drogom...
Ovo mi je prosto neverovatno ..........кафу никад пробао нисам ......