Nikad ovako !

Sve je to propisano zakonom, na kojoj udaljenoati od asfalta mora biti znak, koliko od asfalta je i dalje put koji treba da se odrzava i kosi trava i cisti sneg, da se odrzava vidljivost puta redovnim odrzavanajem.
Ali treba malo ici i u skolu i citatati takve stvari, a ne samo knjizica i cekati platu.....
Šta je sve kod nas propisano ... Kad bi nam, samo znakovi bili problem mi bi cvetali.

Mi imamo neku gornju zemlju u ataru zove se preko pruge (jer se prelazi pruga da se udje i atar) najvislja zemlja u selu pogodna za vinograde vocnjake i slicno (i ima deo gde su vinogradi i vocnjaci i malo vikend naselje). Neko je kresno njivu i otisao pre par dana ceo potes je goreo kazu izgorela i jedna vikendica.

Jbt to jedino ja platio kaznu jer mi je heder bio 6 redi?po zakonu maksimalna sirina vozila 2.9 ako preko toga mora pod pratnjom da ide

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Sve je do ljudi koji rade u policiji... Ovde ne diraju poljoprivrednike u žetvi. Čovek koji mi kosi ima lexiona sa širinom gaza 3,6m. Džaba mu heder kad se ne uklapa u zastarele propise. Trebalo bi svaki put kad izlazi iz dvorišta da traži pratnju što je suludo

Што је сулудо кад буде неког очепио видеће колико је јефтиније било тражити пратњу. Мада код нас ко има широк комбајн на свој ауто стави ротацију и иде испред комбајна као пратња.

Zuta rocacija kao ne vredi,imao sam ja ispred sebe kombi sa zutom rotacijom. Kad sam otisao na sud u apatin sudija mi dao najmanji kaznu 6000din a to bilo pre vise od 10godina. Kao raume on mene ali mogao sam da odbijem. A posle kad sam nesto isao u zupaniju u sombor inspektor nije mogao verovati da sam ja dobio kaznu,kao to trebala firma a ne ja

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Kada leti otza mu balavoga. Vozači ne znaju šta je ebena kočnica već samo gas i jošte ne gledaju šta imaju ispred sebe. Doduše gadno je voziti noću. Moja norma kombajniranje je od jutra do podneva i bež kući. Ima takvih stravičnih nesreća na tweetu koliko hoćeš. Na jednom dete izletelo pred kombajn i kombajn prešao preko njega ali dete preživelo neozledjeno jer je po sredini ipak visok a dete bilo malo 5-6 godina. Nije čak ni išao brzo kombajn.

Kada leti otza mu balavoga. Vozači ne znaju šta je ebena kočnica već samo gas i jošte ne gledaju šta imaju ispred sebe. Doduše gadno je voziti noću. Moja norma kombajniranje je od jutra do podneva i bež kući. Ima takvih stravičnih nesreća na tweetu koliko hoćeš. Na jednom dete izletelo pred kombajn i kombajn prešao preko njega ali dete preživelo neozledjeno jer je po sredini ipak visok a dete bilo malo 5-6 godina. Nije čak ni išao brzo kombajn.
Tu ima 3 trake jedna je skretanje za aerodrom , vozio brzo i nije kombajn uopste ni video , kombajn osvjetljen , inace se tu vozi jako brzo. Prije 15 godina ali ujutro i vikend 10-tak kilomatara prije ja vozio 198 na sat , auto nije mogao brze , a jedan pokusavao da me obidje , biciklista ispred jedno kilometar kulturno stao i sklonio se sa asfalta.

Nazad
Vrh